26.05.11
22:32
Кой от двата гейнера е по добър? Трябва ли да си купя допълнително аминокиселини или те се съдържат в гейнера?
27.05.11
12:06
Чудя се, как може да си регистриран в сайта от близо 5 години, а все още да задаваш такива въпроси !?
Когато се регистрирах бях на около 13 години, сега съм на 18 и има много още какво да уча и да питам. Пуснах темата малко левашки, защото ми изписваше, че съм попрекалил с препинателните знаци и се наложи да съкращавам и да трия. Накрая оставих само едно изречение.
Иначе на въпроса не знам какво му е. И двата продукта са качествени реших, да се потърся съвет преди да купувам, защото ще се хвърлят не малко пари.
27.05.11
22:22
Тегло, ръст, стаж, хранене и най-важното - цел. Това са параметрите, които си пропуснал да опишеш във въпроса си.
Без тях е невъзможно някой да ти даде адекватен отговор.
28.05.11
10:01
казано от avirex на 26.05.11, 22:32:
Кой от двата гейнера е по добър? Трябва ли да си купя допълнително аминокиселини или те се съдържат в гейнера?
Визираш Wieder Mega mass?Universal?Този на Wieder е бъкан със захар,и вкусът му ,собствено е отватителен
Разбира се че аминотата са здължителни,колкото повече толкова повече
казано от Dean Petrov на 28.05.11, 10:01:
Разбира се че аминотата са здължителни,колкото повече толкова повече
Така ли? Това не го знаех, аз не взимам аминокиселини, щото ме е страх, че ще се нацепя от разтеж, тъй и тъй прогресирам някак си и без тях. Сигурно ще да е от протеина, който видиш ли е съставен от всичките тези аминокиселини + всички останали необходими за изграждането на един пълноценен аминокиселинен профил. Ако човек разчете правилно приема на протеин, ще разполага с вече свободните аминокиселини в кръвта, точно в определения момент когато са необходими ;)
28.05.11
10:46
Чудесно,щом можеш и без тях
СОбствено,свободните аминота аз ги разглеждам най вече като възтановителен продукт,много добре съм изпитал както е със 20 грама пре интра ЕАА+БСАА и какво е без тях
Още повече , че свободните аминота,може да ги приемаш в момента,в който пожелаеш,и да подействат веднага,персонално,бета аналина ми действа на 2рата минута след приема му,вота с протеин няма как да стане
28.05.11
11:42
Аз предполагам, че автора на темата визира аминокиселини в таблетна форма, което за мен е най-безсмислената добавка.
29.05.11
11:50
“Докато не пробвах да дигна 100 не знаех , че мога да ги дигна.”
Сириус Мас и Амино - при мене даде добър резултат от 3-4 кг
02.06.11
01:50
Стига сте си давали парите за глупости. Гейнър не ти трябва. Трябва ти качествен протеин и прост въглехидрат. Няма нужда да даваш една камара пари за захар с лъскав етикет.
02.06.11
22:41
Добре де на сириус маса пише :
Sugar:0 g
Carbohydrats:~ 240
Наистина ли са чиста захар :О ?