Болка ниско на врата

27.05.11
21:17

От десетина дена имам болки ниско долу на врата- сякаш някой ми е забил шило в прешлена. Не започнаха рязко - като от прещипване Първите 2-3 дена болката беше много силна - с мъка си държах главата изправена. После като че ли взе да утихва- но не би. Имам дископатия - но последните болки бяха преди 5-6 години и много по - ниско, някъде където се събират лопатките, а сега е доста по - високо. Спрял съм всякакви тренировки. Знам че най - компетентното мнение ще ми даде медицинско лице - специалист,и явно скоро ще го потърся, но все пак ще попитам и тук - някой със същия проблем и как се е справил?

27.05.11
22:25

Правилно си го написал - компетентно мнение ще получиш само от специалист.
Не отлагай прегледа, щото с болките във врата, шега не бива.

27.05.11
23:33

Потърси компетентно мнение при лекар!

Имах същият проблем, случи се докато карах колата. Срашна болка е.
3 дена правех лицеви 8х15 с кратки почивки без тежести. Набирания с войнишки хват 8х8 без тежести. И сега вче пчти нямам болка.
Казват също, че добър масжист може да ти помогне( утре съм на масаж).

По - добре потърси лекарско мнение!

28.05.11
11:51

Само лекар ще ти даде точен отговор как да се оправиш . . . .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1