Няколко въпроса за пътека за тичане

Може ли от бягащата пътечка да ми станат по-големи прасците, ако ходя по много голям наклон? И по какъв наклон трябва да ходя, за да може да ми се стяга дупето и в същото време да няма опасност да ми се разширят прасците? Ходенето по наклон помага ли за махане на бричовете?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 27.05.11 20:47.

Разбира се, че могат да се уголемят, но надали ще е някакво сериозно уголемяване. Прасеца има участие при ходенето, а при по-голям наклон неговото участие ще е все по-голямо.

За да стегнеш дупето по-добър избор е степера или кростренажора. И пътеката ще свърши някаква работа, но наклона трябва да е като да изкачваш планина :)

А най-добрия вариант е силови упражнения за дупе като клекове, напади, повдигане на таза от лег и др., които можеш да намериш в раздел Упражнения.

аз тези упражнения ги правя, но ми трябва и кардио понеже имам доста мазно да свалям от краката и дупето. А от пътеката най-много се изморявам и като че ли най-добре ми действа. От кростренажора не усещам напрежение в мусклулите само се раздвижвам и не се изморявам много. Има ли определен наклон, който е безопасен за прасците, а в същото време стяга дупето?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1