Изгаряне на мазнини от корема

29.05.11
02:23

Здравейте!
Имам мазнини в коремната област, които искам да сваля. Въпросът ми е, понеже съм ектоморф, само с диета и упражнения за корем ще стане ли, или да наблягам и на кардиото? Колко, и какво кардио да правя? Тренирам от около 6 месеца, като до сега наблягах на храната. Мерки - 180см, 76кг
Снимки има в профила ми, нещо не успях да ги кача в мнението.

Поздрави!

P&

29.05.11
09:21

С една ротация ще махнеш тея мазнини, а и ще качиш мускули, но трябва да си стриктен.  http://www.bb-team.org/articles/1580_oformyane-chrez-vaglehidratna-rotatsiya#axzz1NfC9o75J

АЧ

29.05.11
10:20

Пич забелязал съм, че най е трудно да искаш хубава преса, но в същото време да качваш кг. Аз правя така, но за сметка на това сцепвам пресата си от тежки упражнения и така се получава това, което желая :)

29.05.11
11:03

И какво като сцепваш пресата си от тежки упражнения, нали ако диетата съкс ще качваш мазнини...При теб се получава, защото си с мега бързия метаболизъм, аз ако се храня както ти, за няколко месеца ще съм 180 кила.

АЧ

29.05.11
11:18

Точно там е проблема :) Всеки е индивидуален.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1