проблем

25.05.05
14:02

значи ,искам да изчистя около 5-6 кр. и сам на диета жече 10 дена като тя се изразява по 3 яйца на ден,2 маслини 2 протеинови шейка,2 домати ,1 краставица и 50 грана сирене и 1 к. мляко,3 дена в седмицата трнирам и пражя 4 пъти кардио с колело по 3 часа и не сам свалил ништо защо така ,ям пилешко и пуешко в дните когато не тренирам в залата ,каде е проблема ям по  6 пъти на ден,варно е че 10 дена не са ништо но поне положин кг да бях мраднал аз сам 184 и тежа 79 кг,на 19 години

25.05.05
14:17

Здравей! за съжаление не става ясно точно какво ядеш, нито в какви количества.... Но опитай да си измерваш прогреса с пресмятане на % подкожни мазнини, а не посредством кантар. Има голяма вероятност да си заменил част от мазнините с мускулна маса. Можеш да работиш в следната последователност: изчисляване на калориен баланс, пресмятане на приблизително точно количество от избраните храни, изчакване на период от поне 15 дена за отчитане на някакъв ефект, като е редно да се мери не само теглото, а всички обиколки и 5 мазнини.
Поздрави и успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1