16.05.05
21:12
Ще мога ли да сваля излишни килограми,а и да направя релеф в домашни условия,ако в продължение на един месец приемам Л-Карнитин 500мг на НУТРИМ.Ако става,моля да ми бъде обяснено как и кога да го приемам през седмицата.
Висок съм 170см. 74кг :oops: :cry:
16.05.05
21:16
вземай по 1000мг 30-45мин преди тренировка и по 500мг. точно преди лягане :wink:
16.05.05
21:16
Значи пич би трябвало да си пише на опаковката,но взима се ако искаш вечер преди лягане или ако искаш да отслабнеш трябва да правиш кардио!И ако правиш кардиото взимай Л-карнитина 30 мин преди кардио..поразгледай сайта има доста неща за това как да свалиш!Успех
16.05.05
22:09
Във какво точно се състои кардио тренировката? :(
16.05.05
22:40
Абе човек прочети из сайта всичко пише за кардиото ..ми ходиш да бягаш
желателно е сутрин понеже се горят най-много мазнини и на гладно да е !
Скачането на въже също е хубаво..ако ти е мазен и корема прави коремни преси помагат
до колкото съм чел и знам Л-карнитина се приеме между 2-4 грама на ден което значи че за тебе е перфект по 2 грама тъй като 4 е за доста по напреднали. Така че до колкото си спомням на Нутрим Л-карнитиа беше по 500мг капсулата което значи 2 капсули преди трен и 2 преди лягане. Разбирасе не трябва да си мислиш че само приемането на Л-карнетин е достатъчно за изгарянето на мазнините. Какво имаш предвид под домашни условия какво имаш у вас гирички дъмбели щанга? НЕДЕЙ ДА ВЗИМАШНИЩО ОТ КОЕТО МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ СВАЛИШ БЕЗ ДА ТРЕНИРАШ намали виглехидратите.
L-Carnitine се взима по-скоро според килограмите.... за 75кг. человек не мисля, че повече от 2гр има сми...
Както каза народа най-добре се взима 30мин преди тренировка х2 и 1 час преди лягане х2 на празен стомах . Така че гледай да не се наядеш и да си легнеш :)
Идеята му е да изважда мазнините от клетката и да ги праща да горят за енергия.... затова кардио (пътека, колело) след тренировка ще върши чудеса, щото въглехидратите ще си изразходвал по време на тренировката и кардиото ще ползва само мазнини ;)
Л-карнитина не върши чудеса без аеробика+диета.Ако нямаш последните 2 ....пари хвърлени на вятъра
ми то с аеробика и диета може да се отслабне и без л-карнитин така че във всички случаи е пари хвърлени на вятъра
[quote author=“Injenera”]ми то с аеробика и диета може да се отслабне и без л-карнитин така че във всички случаи е пари хвърлени на вятъра
Л-карнитина не е просто за отслабване, въпреки, че повечето хора го взимат точно за това! И има смисъл от него - стига да знаеш как да го използваш!