28.05.11
23:02
Мисля, че е ясно. Отдавна не съм яла пастет, а като дете много обичах. Наскоро се замислих за съдържанието му. Пилешкият пастет не съдържа мазнините, които предлага свинският например, а съдържа 13 г протеин на 100г. Какво е мнението ви за пастета, употребявате ли го и с право ли се отнасям с леко съмнение към продукта?
пОздрави
Повечето колбаси са със съмнително съдържание,а пастета което е пълна каша не бих го пробвал даже и да ми го подаряват.Разбира се ако си го правиш домашно е съвсем друго.Разгледай просто съдържанието на едка консерва и ще ти се отяде.
Щом ви е приятно да ядете кожички,кокали,нокти и др. смлени заедно, яжте си ги :X
Пастета е смес от всичко каквото имат кравешкия се прави като одерат кравата махнат и копитата и я пуснат в една голяма мелачка... Да ви е сладко :D
казано от Bocko на 29.05.11, 11:48:
Пастета е смес от всичко каквото имат кравешкия се прави като одерат кравата махнат и копитата и я пуснат в една голяма мелачка... Да ви е сладко :D
Не е точно така,първо махат месото и мазнините за салами и луканки,чак след това отива за пастет.
Абе нокти, кожи, може и лайна да има, но пък и аз много го харесвам. Адски ми е вкусно да го ева :D особено с резенче доматец отгоре мммммм екстра направо :D
Мнението беше редактирано от Cabron на 29.05.11 20:05.
29.05.11
21:38
Благодаря зя мненията, господа.
30.05.11
10:57
Всичко, що е колбас и полуфабрикат е боклук. Месото вътре е незначително количество, за сметка на субпродуктите и соята.