Благодаря ви, мъже!

Прескочи до:
MF

29.05.11
21:33

В този прекрасен слънчев следобед, яхнала велосипеда и заредена с енергия и желание да извъртя квартала, излязох на разходка сред тълпи излязли с подобни идеи хора: жени, мъже, деца. Ентусиазмът на детските игри, веселият женски смях и страшно свежата природа, трептяща от заражащия се пролетен дъх ми подействаха като енергийна напитка на кърмаче, но инжекцията, която напомпа вените ми с адреналин подобно супер сесия за бицепс, бяхте вие. Усмивки, палави погледи, скрити намеци или просто сърдечен поздрав, действате повече от ободряващо, мама му стара! Може би избликът ми на любов към пола ви се дължи от части на отскорошното ми влечение към съседа под нас, знам ли :D Абе факт е, стопли ли се времето, започнете ли да излизате с компаниите си, да пиете бира, да спортувате, да говорите за футбол и да подсвирквате след късите полии...абе, животът става някак поне два пъти по-сладък!
На пук на всички феминистски изказвания искам просто да ви кажа: БЕЗ ВАС НЯМА СМИСЪЛ!
Благодаря ви, мъже.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 31.05.11 15:35.

и вие сте необходимо зло няма страшно :D трябва да се обичаме ! (h)

ПП: хубаво е да не срещат мнения като ‘’Всички сте еднакви’’ и някакви такива.. все пак не грима и не огледалото може да накара една жена да се почувства красива и желана :P

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.05.11 21:39.

29.05.11
21:36

(clap)
np! :D

p.s. Май найстина си влюбена....

29.05.11
21:36

ей,стана ми яко и на мен :D мерси :D

29.05.11
21:38

Черпи сега по един протеин :D

29.05.11
21:38

Абсолютно да! (sun) (sun) (sun)

MF

29.05.11
21:39

:* :* :*

29.05.11
21:41

Инак за темата едно голямо браво!!! Ще ти правим фен клуб и на тебе :Д

Удоволствието е изцяло наше, жени! 8-)

29.05.11
22:14

Поря ги кат рибийеее пълня ги кат агнйетааа :D

Много свежа тема!
Ние без вас повече не можем да знаете :)
И да удоволствието е изцяло наше , както каза ProXxX :)

29.05.11
22:15

Само така :P

29.05.11
22:30

АБе, ами жените що не подсфрирквате на мъжете ми само се праите на расеяни :)

29.05.11
22:32

Мъже да знаете ако някога жена ви каже “всички мъже сте еднакви” я затапвате веднага с отговора “еми не трябваше да пробваш с всички” Иначе браво за темата :)

29.05.11
22:38

А как да ви поканя на кафе, без да ви познавам? Знаете ли колко ме е срам малиии :D

Мнението беше редактирано от Никола Д на 29.05.11 22:38.

29.05.11
22:42

Благодарим ти, много мило от твоя страна.
Айде сега, стига си се лигавила и отивай в кухнята! :D

казано от valerious на 29.05.11, 22:30:

АБе, ами жените що не подсфрирквате на мъжете ми само се праите на расеяни :)

Абе, мен направо си ме хващат за задника.
Напоследък се сменят ролите. :)

MF

29.05.11
22:43

Когато има мерак, срам няма.

29.05.11
23:03

Hххахах имам една идея...теглим една томбола и се комбинираме от женските и мъжките дневници и формираме фитнес двойки :) :) Ще сме като мормонските семейства - само фитнес и здравословна храна :Д

MF

29.05.11
23:15

ЗА!!!!

мене никоя няма да ме иска сигурнооо ;( ... трябва да задължим някоя девойка да ми е фитнес половинка ! :D :D :D аз съм ЗА модераторите да се заемат в името на шоЛуто

АН

29.05.11
23:29

темата трябва да е важна бай да уей

P&

29.05.11
23:39

Винаги ми е било странно, защо жените се правят на интересни и когато харесат някой мъж се правят на недостъпни и какви ли още не простотии  ?

29.05.11
23:44

^Society. Тя казва каквото си мислят и останалите.

HE

30.05.11
00:23

казано от kristiancho на 29.05.11, 23:18:

мене никоя няма да ме иска сигурнооо ;( ... трябва да задължим някоя девойка да ми е фитнес половинка ! :D :D :D аз съм ЗА модераторите да се заемат в името на шоЛуто

Ще ти измислиме нещо и на теб бре. Я слагай пак снимката с пресата и да видиш за нас как няма да останат. :D

Авторката на темата - много добра тема и Благодаря!

30.05.11
00:30

Абе ще се намери за теб, Кристианчо....Групираме: билдър с билдър, вегетарианец с вегетарианка, устат човек с устата дама (кристианчо и ....:Д ) кросфитърите може с каквато искат защото не специализират....абе трудна задача за модераторите...трябва да викаме море от любов..

30.05.11
08:06

казано от valerious на 30.05.11, 00:30:

кросфитърите може с каквато искат защото не специализират

Това е предпоставка за безконечни спорове “за” и “против” фитилите, в случай, че кросфитър не е групиран с кросфитърка :D :D :D

30.05.11
10:27

Честно казано последно време като че ли дамите са активната страна,преди време не беше така

А по темата,разбира се че без нас не може!Че кой ше ви глези,на кой ше харчите парите,късате нервите и вгорчавате живота със вечното ви ДАЙ,любима дамска дума

Другите любими са “Не” и “не сега”....но това е друга тема на разговор

Ей като се замисля навремето какви жени е имало,баба ми,да е жива и здрава и да иляди,дива подуенка,като речеше майка ми да каже нещо на въпреки отговаряше

Млък ма,он е мъж,он знае :)

ама то май има повечко мъже в тоя форум от колко девойчета... на някоя ще се падат по двама... ще пада мерене на ... бицепси :D

30.05.11
13:56

казано от kristiancho на 30.05.11, 13:03:

ама то май има повечко мъже в тоя форум от колко девойчета... на някоя ще се падат по двама... ще пада мерене на ... бицепси :D

На някоЯ ще се падат по двама, или на някоЙ ще му се падне жокер ... кой знае :D
Затова не ги обичам тия игри :D

30.05.11
14:20

Специално за всички Boyz boyz boyz…. с пожелание да се разсъбличате повечко вечееееее ;)

О, нагон... за никъде съм без вас мъжеееееее хахаха

30.05.11
22:51

казано от picco ’ на 29.05.11, 23:39:

Винаги ми е било странно, защо жените се правят на интересни и когато харесат някой мъж се правят на недостъпни и какви ли още не простотии  ?

Няма такова нещо! Аз като харесам един мъж, ама по всички очеИЗВАДНИ начини му показвам,че го харесвам! (makeup) :P
Понякога даже се случва всички наоколо да разберат, но не и той!(giggle)

...някой беше предложил некви комбини да се правят, женски-мъжки дневници...а който няма дневник, остава прецакан, така ли? ;(
:D :D :D

Мнението беше редактирано от Ирка на 30.05.11 23:28.

30.05.11
23:10

Чакай сега, аз имам три дневника.

30.05.11
23:25

“Понякога даже се случва всички наоколо да разберат, но не и той!” - Постоянно ми се случва.

Попринцип жените много ясно изразяват влечението си към мъж. Става въпрос за невербално изразяване-поглед, движения, действия. Но за жалост мъжете имат слаба способност да различават несловестните сигнали при междуличностно общуване... :D Колко гаден е живота..и несправедлив..

Авторката на темата очевидно е влюбена. Казват, че влюбването продължава от 3 минути до 3 месеца и се характеризира с чувство подобно на това да си надрусан..?

Мнението беше редактирано от radostin radev на 30.05.11 23:26.

30.05.11
23:36

казано от radostin radev на 30.05.11, 23:25:

“Понякога даже се случва всички наоколо да разберат, но не и той!” - Постоянно ми се случва.

Попринцип жените много ясно изразяват влечението си към мъж. Става въпрос за невербално изразяване-поглед, движения, действия. Но за жалост мъжете имат слаба способност да различават несловестните сигнали при междуличностно общуване... :D Колко гаден е живота..и несправедлив..

Авторката на темата очевидно е влюбена. Казват, че влюбването продължава от 3 минути до 3 месеца и се характеризира с чувство подобно на това да си надрусан..?

Абсолютно си прав,че мъжете понякога трудно различават сигналите, а аз точно по този начин (невербалния) показвам отношението си. Такова животно съм, че от самолет ми личи, когато харесвам някого или съм влюбена, но не мога да го скрия!
А усещането да си влюбен мога да го сравня единствено със скок с бънджи.

30.05.11
23:58

казано от G33K на 30.05.11, 13:56:

казано от kristiancho на 30.05.11, 13:03:

На някоЯ ще се падат по двама, или на някоЙ ще му се падне жокер ... кой знае :D
Затова не ги обичам тия игри :D

Еее , на мен ми викаха “жокера” , зарад’ усмивката  :D ...
Инак , по темата - забравих , каква е ...нещо за мъже :) - ми по - добрият вариант са :) не смея да ги барам :D ...ако нещо е ‘убаво - мъжко ще да е ...

31.05.11
00:54

казано от mayasy на 30.05.11, 23:58:

...ако нещо е ‘убаво - мъжко ще да е ...

Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.05.11 00:54.

31.05.11
10:21

Хехе, много сладка тема :-) Хубави неща, пък още по-хубаво става на всички, като се казват на глас :-))
Love is in the air ;-)

АН

31.05.11
18:33

овулацията кса етикета

P&

31.05.11
18:35

Ае стига бе, спам темата няма такава активност.

ПП: Не се ебавам...

и аз не разбирам кога едно момиче евентуално може би принципно понякога може да ме харесва.. че те всички гледат доста предизвикателно :/ :D как да разбера аз ?! :D тъй де гледам старата ми Сълафаджийка Синдел се е върнала :D

P&

31.05.11
18:43

Трябва да бъдеш мъж. Отиваш, казваш и какво мислиш. Ако ти плясне шамар и си тръгне, значи е нямало смисъл и е тъпа кучка, ако пък ти се хвърли на врата, значи е супер. Друг е въпроса дали се хвърля и върху другите момчета :D

31.05.11
18:51

К’ви шамари бе ? Ти да не си по някакви извращения, че чак с шамар ти отказват мераците.

Иначе отворих темата с нагласата, че някоя ще реве, че са я хванали за гъза, но не! останах приятно изненадан ! Няма защо жени, разчитайте винаги на моя поглед и неуместни подвиквания и коментари ! хахахаха

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1