С какво да комбинирам суроватъчен протеин изолат?

29.05.11
21:32

Здравейте, искам да попитам с какво мога да комбинирам суроватъчен протеин (изолат), при условие, че в идните месеци смятам да правя повече кардио. Аминокиселините добра идея ли са? Суроватката ми помага да кача маса, а аминокиселините да я запазя когато правя кардио (до колкото знам разбирасе). И ако е добра комбинация, как да ги приемам когато са и двете?
Стажа ми е 7 месеца, на 19 години съм и тежа 73,3 кг.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 30.05.11 09:51.

TN

29.05.11
21:39

казано от Aleksandar111 на 29.05.11, 21:32:

Здравейте, искам да попитам с какво мога да комбинирам суроватъчен протеин (изолат), при условие, че в идните месеци смятам да правя повече кардио. Аминокиселините добра идея ли са? Суроватката ми помага да кача маса, а аминокиселините да я запазя когато правя кардио (до колкото знам разбирасе). И ако е добра комбинация, как да ги приемам когато са и двете?
Стажа ми е 7 месеца, на 19 години съм и тежа 73,3 кг.

В суроватката се съдържат и аминокиселини,освен ако не правиш по 2.5-3 часа здрави тренировки,така,че да влезнеш в катаболен период са почти ненужни по време на тренировка.

Суроватката я комбинирай с въглехидрат най-добре по твой избор.Гледай да е с висок гликемичен индекс,за да качиш инсулина и намалиш нивата на кортизол и това е.Успех :)

Мнението беше редактирано от The Next на 29.05.11 21:40.

29.05.11
22:37

А как трябва да съчетая консумирането на двете неща, както пише на опаковките или когато се приемат и двете нещата стоят по различен начин?

30.05.11
09:49

Александър,аминотата никога не са излишни,разбира се доплълнително натоварват суплемент бюджета,но за сметка на това възтановяването с тях и без е осезаемо,поне при мен

Особено ако живота не ти се концентрира в това за спиш и да тренираш.
Апропо,ако изолата е качествен, един долълнителен прием 30мин преди тренировка би вършил същата работа като добра доза аминокиселини

30.05.11
10:35

Най-добре се комбинира с вода. Може и с прясно мляко.

TN

30.05.11
11:29

казано от Dean Petrov на 30.05.11, 09:49:

Александър,аминотата никога не са излишни,разбира се доплълнително натоварват суплемент бюджета,но за сметка на това възтановяването с тях и без е осезаемо,поне при мен

Особено ако живота не ти се концентрира в това за спиш и да тренираш.
Апропо,ако изолата е качествен, един долълнителен прием 30мин преди тренировка би вършил същата работа като добра доза аминокиселини

Ако пие и преди и след тренировка тоя скъп изолат ще му излезне златна работата..Амино по-добре,ако има възможност да пие и изолата :)

TN

30.05.11
11:30

казано от Aleksandar111 на 29.05.11, 22:37:

А как трябва да съчетая консумирането на двете неща, както пише на опаковките или когато се приемат и двете нещата стоят по различен начин?

Ако питаш за Амино и Изолат,тогава си вземи АМИНО-ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА и ИЗОЛАТ-СЛЕД ТРЕНИРОВКА,комбинирай го и с някакъв бърз въглехидрат (след тренировка) и си бомба.

30.05.11
11:53

В крайна сметка с въглехидрат ли е по-добре да съчетая суроватка или с аминокиселини?

TN

30.05.11
12:02

казано от Aleksandar111 на 30.05.11, 11:53:

В крайна сметка с въглехидрат ли е по-добре да съчетая суроватка или с аминокиселини?

В суроватката има амино! Съчетай я с въглехидрат !

14.06.11
10:01

Какво значи да вземам аминото по време на тренировка? По-средата на тренировката ли как?

HE

14.06.11
10:53

казано от Aleksandar111 на 29.05.11, 21:32:

Суроватката ми помага да кача маса, а аминокиселините да я запазя когато правя кардио (до колкото знам разбирасе).

Значи или нищо не знаеш или нищо не си разбрал! Маса се покачва от правилно хранене, а не от добавки и докато чистиш е почти невъзможно да качваш маса /като ти гледам стажа в залата - за теб е невъзможно/.
За аминото по време на тренировка колегата има в предвид ВСАА или интратренировъчен продукт.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1