Вафли натъпкани с протеини? (PROTEIN BAR)

30.05.11
05:10

Здравейте приятели,
В Щатите има много такива - “протеин барове” (вафли с протеин). Та въпроса ми е дали да ги взимам и кога?

Темата беше редактирана от 2Pac! на 30.05.11 05:14.

30.05.11
05:14

Вземай ги...хубави са..и не са само в щатите. :) Яж ги като десерт...с някои даже можеш да заместиш и ядене - толкоа са яки :Д

30.05.11
10:55

Имаш късмет, защото там хем има разнообразие, хем са на човешки цени.
Не както тука по 5лв/бр.

30.05.11
17:35

Делее, те по-скъпи от месото :)

TN

30.05.11
18:34

В щатите колко $ са?

Иначе можеш да хапваш сутрин ,обед,някои дори след тренировка ядът,ама лично аз не бих препоръчал,не,че не е добре,просто има дООООООста по-добри варианти от монозахирид+протеин на ниска биологична стойност..

30.05.11
18:40

казано от The Next на 30.05.11, 18:34:

В щатите колко $ са?

Иначе можеш да хапваш сутрин ,обед,някои дори след тренировка ядът,ама лично аз не бих препоръчал,не,че не е добре,просто има дООООООста по-добри варианти от монозахирид+протеин на ниска биологична стойност..

Аз днес си взех 15 вафли, за след тренировка. Мисля, че са идеални.. какво друго ще е по добре след трен? Имам предвид храна ;Щ

TN

30.05.11
18:50

казано от Иван Чолаков на 30.05.11, 18:40:

казано от The Next на 30.05.11, 18:34:

В щатите колко $ са?

Аз днес си взех 15 вафли, за след тренировка. Мисля, че са идеални.. какво друго ще е по добре след трен? Имам предвид храна ;Щ

Ако имаш в предвид за храна,а не добавки,ядеш 1-2 банана (за въглехидрата) или мед  ,а за протеина аз примерно пия около 1 литър прясно мляко (повечето го избягват когато искат да чистят) , но пък също става и пиле+картофи , свинксо + ориз.Аз първо взимам 3-4 лъжици мед (въглехидрат с процент гликемичен индекс равен на 92),и 1 литър протеин!

Иначе ако се отнася за добавки 50 грама декстроза,1 scoop whey (около 30 грама протеин) и това е.

И в двата варианта вкарвам 45 минути след това нормално ядене (готвено,варено :D) пиле + ориз и това е..

30.05.11
18:54

Варират от $1 до $2 долара обикновенно. Има различни компании с различно количество протеин ама по-принцип са под 2 долара :)

Мнението беше редактирано от 2Pac! на 30.05.11 18:59.

TN

30.05.11
19:33

казано от 2Pac! на 30.05.11, 18:54:

Варират от $1 до $2 долара обикновенно. Има различни компании с различно количество протеин ама по-принцип са под 2 долара :)

Ясно,значи доста по-евтини от тука :D :D Иначе ги взимай когато си искаш,препоръчвам ти да не е преди/след тренировка и преди сън(особенно преди сън!)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1