31.05.11
11:38
Искам да започна да ходя на фитнес, нооо няма с кой :( а мен ми е кофти сама ;( Някой желаещ да ходим заедно ? :P Става въпрос за София.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 31.05.11 11:39.
31.05.11
11:52
Е тя София не е малка. Бъди по-конкретна :)
31.05.11
12:00
Еми... живея в орландовци, но не ми е проблем пътя. Работя зад мола на Стамболийски. Както казах пътя не ми е проблем а проблема ми е свободното време. Т.е. фитнеса мога да го вмъкна или рано сутрин (до 9 и 30 макс ) или вечер след 7ч. :(
31.05.11
12:40
без снимки не знам дали ще стане....
31.05.11
13:22
мои снимки ли ? по принцип не е проблем да дам само дето не си търся еб*чи а просто компания за фитнес и не виждам къде е общото..
31.05.11
13:43
Аммм...да попитам тактично - ти си търсиш компания за лафче докато тренирате или...? Защото аз примерно като отида във фитнеса и никой друг не ме интересува. Няма приятели, няма никой. Та, примерно хора като мен не стават за фитнес компания. :) Иначе аз тренирам в Красна поляна...ако ти се тренира с мълчаливец :D
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.05.11 13:44.
31.05.11
13:43
Еми фитнеса на Славия как ти се струва ? :) с 11ката трамвай от Константин Величков и си там ;)(понеже каза че работиш на стамболийски) На мен не ми проблем да ходя след 7 часа. Виж прецени си. http://slaviasportess.eu/
31.05.11
13:46
Не определено докато тренирам не си търся с кой да лафя :) По-скоро да не ходя сама, а и честно казано си е доста кофти да отидеш някъде където не те познават и като влезеш всички да те гледат като полезно изкопаемо... А за хората които искат снимки няма да получат... Тези които откликнаха на молбата ми могат да се свържат с мен в скайп и спокойно ще им пратя снимки преди това :)
А за Славия съм чувала че е хубав фитнеса, но там не беше ли доста скъпичко :(
Мнението беше редактирано от Яна Василева на 31.05.11 13:48.
казано от Яна Василева на 31.05.11, 13:22:
мои снимки ли ? по принцип не е проблем да дам само дето не си търся еб*чи а просто компания за фитнес и не виждам къде е общото..
Общото е там,че ние нямаме кристални кълба.;) Нали искаш да тренираш заедно с някого,но той как ще те разпознае,когато се уговорите да се срещнете в някой фитнес ? Или може би ти имаш такова кълбо и ще разпознаеш дружката си от раз :)
казано от Яна Василева на 31.05.11, 13:46:
Не определено докато тренирам не си търся с кой да лафя :) По-скоро да не ходя сама, а и честно казано си е доста кофти да отидеш някъде и като влезеш всички да те гледат като полезно изкопаемо... А за хората които искат снимки няма да получат... Тези които откликнаха на молбата ми могат да се свържат с мен в скайп и спокойно ще им пратя снимки преди това :)
Преди да започна да ходя на фитнес и аз си търсех компания и си мислех, че ако ходя с някой ще ми е по-добре. В следствие обаче установих, че нямам нужда някой да ме придружава за да тренирам . Вярно е , че когато попаднеш на ново място погледите на редовните посетители са насочени към теб , но това е за няколко дни. След това ти си една от тях и дори може да срещнеш нови познати, а защо не и приятели.Така, че по скоро си избери зала, която да ти харесва на теб и да ти е удобно да посещаваш и ще видиш колко бързо ще си намериш и компания :)
31.05.11
13:58
еми аз не знам много зали в София.. по принцип не съм от тук. Там от където съм всички се познаваме и го нямаше момента със зяпането :)
А TheBoss аз не си уговарям срещи в залата а по-скоро някой с който да ходя. Някой който да е сриозен и както вече разбра просто да не ходя сама. Както казах хората които проявиха желание ще получат снимки, но въпроса беше поставен така, че едва ли не аз тряа да си пусна снимки, за да може някой да ПРОЯВИ желание ЕВЕНТУАЛНО да се срещнем и да ходим на фитнес..
Ахам...Е,добре тогава.Ако Надежда ти се струва добър вариант,то тогава заповядай.Тренирам 5 пъти седмично след 7 вечерта.Цената на посещение с карта е 1,80.Фитнесът е по-скоро женски,отколкото мъжки.:D
Не знам защо те притеснява кой как “зяпа” - ти отиваш в залата с единствената мисъл: тренировка. Мое лично мнение е че компанията е за кафенетата, във фитнеса не само ходя сама, но и си слагам слушалки за тези, които евентуално се опитат да ме заговорят.
31.05.11
14:21
казано от Margaritka на 31.05.11, 14:08:
Не знам защо те притеснява кой как “зяпа” - ти отиваш в залата с единствената мисъл: тренировка. Мое лично мнение е че компанията е за кафенетата, във фитнеса не само ходя сама, но и си слагам слушалки за тези, които евентуално се опитат да ме заговорят.
Получаваш едно голямо БРАВО от мен :) Аз в някои отношения съм притеснителна.. :D То проблема е да се престраша да вляза първия път.. след това едва ли е проблем :)
31.05.11
14:23
Истински забавна тема. Ханибал, ако живееше в днешно време, колко лесно щеше да си намира ядене........ И това не е смешно-:(
31.05.11
14:30
Яна, най-добре избери зала, която ти е удобна според пътя и времето, с което разполагаш. Няма смисъл да се съобразяваш с друг човек и да ходиш на майната си малко по-отзад. Отделно, че трябва да намериш човек, който е готов да се разкарва допълнително и да промени собствения си маршрут, за да ходите заедно. А пък ако ти решиш да отиваш на място на среща удобно за друг, то половината от “ходенето в компания” се задушава.
Относно притеснението ти - вярвай, на никой не му пука дали влизаш за първи път в залата или не. 98% от хората си гледат тренировката и друго не ги интересува. Да, хвърлят се погледи, но това е във всяка зала поради това, че сте определен брой хора в тясно пространство. Нормално е да се оглеждаш в околните. И аз докато почивам между сериите наблюдавам другите как тренират. Намери удобна зала около Mall-а (или в Орландовци) и отивай. Аз живея близо до Mall-а, но точно до него се сещам само за 2 зали. Едната е адски скъпа и то заслужено. Другата е моята бивша в комплекс “Спортна София”, но залата не оправдава цените си. Не е много скъпо, но просто не си заслужава. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.05.11 14:32.
31.05.11
14:34
казано от ProXxX на 31.05.11, 14:30:
Яна, най-добре избери зала, която ти е удобна според пътя и времето, с което разполагаш. Няма смисъл да се съобразяваш с друг човек и да ходиш на майната си малко по-отзад. Отделно, че трябва да намериш човек, който е готов да се разкарва допълнително и да промени собствения си маршрут, за да ходите заедно. А пък ако ти решиш да отиваш на място на среща удобно за друг, то половината от “ходенето в компания” се задушава.
Относно притеснението ти - вярвай, на никой не му пука дали влизаш за първи път в залата или не. 98% от хората си гледат тренировката и друго не ги интересува. Да, хвърлят се погледи, но това е във всяка зала поради това, че сте определен брой хора в тясно пространство. Нормално е да се оглеждаш в околните. И аз докато почивам между сериите наблюдавам другите как тренират. Намери удобна зала около Mall-а (или в Орландовци) и отивай. Аз живея близо до Mall-а, но точно до него се сещам само за 2 зали. Едната е адски скъпа и то заслужено. Другата е моята бивша в комплекс “Спортна София”, но залата не оправдава цените си. Не е много скъпо, но просто не си заслужава. :)
Да, и за двете съм чувала, че не са качествени. Благодаря ти, може би наистина така ще направя. Макар не знам много зали в София имаше една за която съм чувала хубави неща. До 2-ра езикова гимназия “про джим” май се казваше. Може би ще пробвам нея. Благодаря ви на всички. И се извинявам за тъпата тема ! Хубав ден и много усмивкиии :P
31.05.11
14:39
казано от Яна Василева на 31.05.11, 14:34:
Да, и за двете съм чувала, че не са качествени.
Едната е много качествена, но прекалено скъпа. 7лв. за тренировка :x Belize е фитнеса. Потърси в google за инфо. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.05.11 14:39.
31.05.11
14:40
казано от ProXxX на 31.05.11, 14:39:
казано от Яна Василева на 31.05.11, 14:34:
Да, и за двете съм чувала, че не са качествени.
Едната е много качествена, но прекалено скъпа. 7лв. за тренировка :x Belize е фитнеса. Потърси в google за инфо. :)
Е не.. и на мен ми идва доста 7лв... все пак аз съм бедна маникюристка :D
Мнението беше редактирано от Яна Василева на 31.05.11 14:41.
31.05.11
14:55
Ето нещо, което може да ти помогне - http://www.fitness-spots.com/. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.05.11 14:56.
Ако ми кажеш от кой квартал си, веднага ще ти кажа удобна и евтина зала !
01.06.11
10:53
орландовци или МОЛ-а на Стамболийски. За орландовци вече знам, че има 1 която не си заслужава парите :) Ама и честно казано не ми е проблем да пътувам. Стига да си заслужава като условия залата и като пари естествено :)
Мнението беше редактирано от Яна Василева на 01.06.11 10:55.
От орландовци си за 15 мин. на герена има фитнес за по 1.50 даже май е по-евтин и фитнесчето е супер ! На главния вход на стадиона се влиза, ще го намериш !
02.06.11
11:01
Благодаря :) Ще го посетя :)
казано от Бинко Нго на 01.06.11, 10:19:
Така като те гледам ... Я кажи тогава за квартал Люлин 4? :) Е, може да не е само 4-та част де...
Предварително се извинявам на Яна Василева, че така й откраднах темата :)
Мнението беше редактирано от Герито на 23.01.12 21:16.
Е, тя най-вероятно вече е забравила, че е питала, та едва ли ще има нещо против :D
23.01.12
22:56
казано от Герито на 23.01.12, 17:42:
казано от Бинко Нго на 01.06.11, 10:19:
Така като те гледам ... Я кажи тогава за квартал Люлин 4? :) Е, може да не е само 4-та част де...
Да, кажете добри зали в Люлин... преди ходех в Сиконкото, но сега се чудя?
Аз ходя в Арес, който е във втори, но знам и една зала в четвърти, само не и знам името. В пряката е, където е магазин Европа.
23.01.12
23:28
Да, за Арес съм чувала доста добри отзиви. Трябва да се поразходя и разгледам, че в тоя мой квартал Люлин е лудо положението ;d
казано от Петко К на 23.01.12, 23:24:
Аз ходя в Арес, който е във втори, но знам и една зала в четвърти, само не и знам името. В пряката е, където е магазин Европа.
Аз ходя, там. Май Никея се казва или нещо такова. Доста е постна, ама нали има стойка за клек и лежанка и лост за набирания, друго не ми трябва. Иначе отстрани май има и женски фитнес
казано от NeDD на 23.01.12, 23:30:
казано от Петко К на 23.01.12, 23:24:
Аз ходя, там. Май Никея се казва или нещо такова. Доста е постна, ама нали има стойка за клек и лежанка и лост за набирания, друго не ми трябва. Иначе отстрани май има и женски фитнес
Охооо, и женски има ... Идеално! Аз доколкото знам, май имаше и женски до 96 СОУ...
казано от Герито на 24.01.12, 08:44:
Охооо, и женски има ... Идеално! Аз доколкото знам, май имаше и женски до 96 СОУ...
Ами говорим за една и съща зала. Тази до 96-то СОУ се казва Никея и има и мъжки и женски фитнес. Не съм влизал в женския и не знам какво е положението :)
24.01.12
09:30
Мъжки, женски... абе да не си говорите за бельо? :)
24.01.12
09:32
казано от Кольо Пияндето на 24.01.12, 09:30:
Мъжки, женски... абе да не си говорите за бельо? :)
И на мен ми е много странно като почнете да ги делите ...
Ами така пише Кольо - над вратата си пише женски фитнес и мисля, че мъже не се допускат там. Така, че са разделени залите. :)
24.01.12
14:18
казано от Герито на 24.01.12, 08:44:
Хм това само на мен ли ми звучи доста палаво ...69… женски (wasntme)
Е, сега .. Лично на мен ще ми е по-комфортно да съм в женския, а не че имам предвид ... Е, аз живея точно с/у него :)
Е, утре ще разпитам :)
24.01.12
20:31
Е добре де много ми е чудно какво толкова ви притеснява вас жените мъжкия фитнес?!Аз съм далеч от мисълта, че като идете в един нормален фитнес ще почнат да ви свалят и да ви заговарят нон стоп.Все пак всеки е отишал там за да тренира а не за да забива мацки.А и плюс това мъжете могат повече да ви помогнат във фитнеса от колкото жените.Според мен в женския фитнес по-скоро отивате за да си приказвате и такива работи.
П.П. Женски фитнес ми звучи малко като мъжки фризьорски салон . Какво е това отцепване и тези предрасъдаци нз :D
казано от Gerrard Liverpool на 24.01.12, 20:31:
Е добре де много ми е чудно какво толкова ви притеснява вас жените мъжкия фитнес?!Аз съм далеч от мисълта, че като идете в един нормален фитнес ще почнат да ви свалят и да ви заговарят нон стоп.Все пак всеки е отишал там за да тренира а не за да забива мацки.А и плюс това мъжете могат повече да ви помогнат във фитнеса от колкото жените.Според мен в женския фитнес по-скоро отивате за да си приказвате и такива работи.
П.П. Женски фитнес ми звучи малко като мъжки фризьорски салон . Какво е това отцепване и тези предрасъдаци нз :D
Не, не! Аз съм далеч от тая мисъл за забивка или пък лаф! Просто имам един кофти спомен за един фитнес ... Когато за първи път отидох, всичките ме изпогледаха, окей - нормално е,а инструктора обясни що годе кое какво що ... И ме заряза ... И аз почнах да правя сериите и оттам един “пич” почна да ме изнервя, въпреки че се опитвах да не му обръщам внимание ... “това не е така, онова не е така...” и се хилеше. Еми, покажи бе, мамка му! И като ме плесна по задника, е това ми трябваше и си тръгнах от фитнеса има и няма 15мин :( :( :( Явно съм попаднала на .. някакъв селяндур! И изхвърлих ей така картата и оттогава не съм влизала въобще ... :) та за това ми се струва, че ако влезна в женския, че ще ми е спокойно ... Но може и да се заблуждавам, не споря!
Мнението беше редактирано от Герито на 24.01.12 21:05.
24.01.12
21:44
^
За горното мнение - да и аз съм имала такива случаи. Много е неприятно, но си е до късмет.
Важното е, фитнесът да е добър, да има добър тренъор, пък мъже / жени - все едно.