Dermatherm - Target гел

31.05.11
17:57

Здравейте , наскоро чух за този гел за изгаряне на мазнини във конкретни части от тялото най-вече долни гърди и корем , и чета много добри отзиви особенно при хора със малко излишни мазнини в тези области като мен. Та въпроса ми е има ли от къде да си го купя във България и ако не от къде ще ми излезне най-евтино като поръчка . И също така бих ви благогарил ако може и да дадете някакъв коментар относно гела и неговата дейност :)

Благодаря предварително !

от София съм

Темата беше редактирана от Krissan на 31.05.11 17:58.

31.05.11
19:39

Като за начало може да провериш в някоя по голяма аптека, ако го нямат наличен може да помолиш да проверят по складовете ако и там го няма, значи го няма :)

31.05.11
21:53

казано от megabolic x на 31.05.11, 19:39:

Като за начало може да провериш в някоя по голяма аптека, ако го нямат наличен може да помолиш да проверят по складовете ако и там го няма, значи го няма :)

А ти защо не престанеш да ръсиш глупости наляво и надясно? Този продукт не се предлага в България, вариантите са два UK или USA.

01.06.11
02:46

Да много тъпо от моя страна на го пратя да провери баш пък в аптеката за някъв крем за отслабване...

01.06.11
07:31

Да, ако действително познаваше продукта и неговото естество, щеше да разбереш колко е тъпо да го пратиш точно в аптеката. Ползата от твоята “помощ” е точно толкова, колкото ако го пратиш да го търси в железарски магазин. И не мога да разбера, защо след като нямаш и грам понятие от нещо, трябва да пращаш хората за зелен хайвер и да им губиш времето, само и само защото ти си се обадил някъде просто ей тъй, за спорта.

01.06.11
12:44

От чужбина доставката излиза много скъпа и много се чудя дали си заслужава да дам толкова пари . Ако има някой който си е поръчвал и може да ме посъветва от къде е най-изгодно ще съм му благодарен :)

01.06.11
17:14

Supplementcentral

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1