Need разясняване :)

25.05.05
20:27

Значи от скоро ходя да фитнес и сам много зле на тема хранителни добавки(с храненето горе-долу се оправям) та ви моля да ми разясните за гултамини, л-карнитини fat burners и тн.(интересува ме сваляне на тегло и орелефяване :) )... най-общо - какво ми препоръчвате да си зема, цени, фирми пройзводители и подобни

П.П. Извинявам се, че изкам малко на готово, знам че някой 100% ще ми каже да чета темите, но е доста общо казано, а теми колкото изкаш  :oops:

TO

25.05.05
20:48

не бе не 4ети темите във форума, ами про4ети в сайта какво пи6е. Там са из4ерпателни..... 8)

25.05.05
20:53

Еми прочетох някои неща, но това, което ми трябва не го виждам... изкам просто и с 2 думи да ми препоръчате fat burners и от какво др имам нужда...  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1