31.05.11
21:30
Здравейте на всички,не съм тренирал от 2 седмици преди това 1 седмица тренирах с Балансирана програма за отслабване с нея + 30 мин. кардио 4 дена в седмицата по 30 мин. на кростренажора и без диета просто ограничавах яденето,смъкнах 5 килограма за седмица и половина обаче откъде ги смъкнат ея килограми и аз незнам мерките са ми същите и изобщо си нямам на идея откъде паднаха,следващата седмица започвам пак със нея да си тренирам и ще почна една диета: Диета за отслабване знам че е грешка като почвам диета която не е предназначена за мен но като си направя диета от тука във форума храната ми се вижда прекалено много (не почвайте сега да ме хулите за това :D ) и Въпроса ми е сега тази седмица не е ли по добре да отида да си бягам на вън? И какви са разликите между кариото в залата и бягането на вън?
Навън. Плюсове - разнообразна обстановка(по-трудно ще ти омръзне), по-свеж въздух, възможност да бягаш в часове, когато навън е по-прохладно.
Диета за отслабване ден 1
Закуска: плодова салата (ябълки, киви, банан и портокали)
Обяд: Кисело мляко с един банан
Следобедна закуска: солети
Вечеря: Мляко с мюсли
Диета за отслабване ден 2
Закуска: Кисело мляко с мюсли
Обяд: Две ябълки и едно пакетче солети
Следобедна закуска: Сухари с обезмаслено сирене и маслини
Вечеря: таратор
Диета за отслабване ден 3
Обяд: Таратор
Следобедна закуска: Солети едно пакетче
Вечеря: Картофи на фурна, но приготвени без олио
Диета за отслабване ден 4
Закуска: Плодова салата
Обяд: Риба на скара
Следобедна закуска: -
Вечеря: Шопска салата, но без дресинг
Диета за отслабване ден 5
Закуска: кисело мляко и банан
Обяд: Супа картофи или друга зеленчукова
Следобедна закуска: една ябълка
Вечеря: сурови орехи или бадеми
Спазвайте тази диета общо 10 дни. По време на тази диета за отслабване киселите или пресните млека е добре да бъдат с възможно по-ниска масленост все пак идеята ни е да отслабнем, а не да качваме нови килограми. Добре е след като минат и десете дни от диетата да я замените с някоя друга, за да бъде пълноценен режима ви на хранене. Дългото спазване на една и съща диета води обикновено до недостиг на витамин/и или минерал/и което е вредно за нашето тяло.
Направих си труда да извадя диетата, защото така като е даден само линк много хора няма да я погледнат. Според мен това е абсурдна диета. Какви са тези солети навсякъде, и как може вечерята да е само ядки? Тук таме има смислена храна. И ми е интересно какво се случва като минат 10 дни ? Как точно смяташ да се храниш след това ? По добре разгледай раздела за хранене и женските дневници, със сигурност ще намериш много по добри идеи за хранене и спорт.
Тази диета е пълен абсурд, по - глупаво нещо не бях чела скоро.
По - добре е да се тича навън, ако условията позволяват. Но какъвто и да е спорт е по - добре от никакъв.
Послушай Рали и си направи труда да си организираш качествен хранителен режим.
“Много” е въпрос само на количество, а диетата, на която се се спряла, няма никакво качество.
01.06.11
19:16
казано от ralista на 01.06.11, 11:11:
Диета за отслабване ден 1
Обяд: Кисело мляко с един банан
Следобедна закуска: солети
Вечеря: Мляко с мюслиДиета за отслабване ден 2
Закуска: Кисело мляко с мюсли
Обяд: Две ябълки и едно пакетче солети
Следобедна закуска: Сухари с обезмаслено сирене и маслини
Вечеря: тараторДиета за отслабване ден 3
Обяд: Таратор
Следобедна закуска: Солети едно пакетче
Вечеря: Картофи на фурна, но приготвени без олиоДиета за отслабване ден 4
Закуска: Плодова салата
Обяд: Риба на скара
Следобедна закуска: -
Вечеря: Шопска салата, но без дресингДиета за отслабване ден 5
Закуска: кисело мляко и банан
Обяд: Супа картофи или друга зеленчукова
Следобедна закуска: една ябълка
Вечеря: сурови орехи или бадемиСпазвайте тази диета общо 10 дни. По време на тази диета за отслабване киселите или пресните млека е добре да бъдат с възможно по-ниска масленост все пак идеята ни е да отслабнем, а не да качваме нови килограми. Добре е след като минат и десете дни от диетата да я замените с някоя друга, за да бъде пълноценен режима ви на хранене. Дългото спазване на една и съща диета води обикновено до недостиг на витамин/и или минерал/и което е вредно за нашето тяло.
Направих си труда да извадя диетата, защото така като е даден само линк много хора няма да я погледнат. Според мен това е абсурдна диета. Какви са тези солети навсякъде, и как може вечерята да е само ядки? Тук таме има смислена храна. И ми е интересно какво се случва като минат 10 дни ? Как точно смяташ да се храниш след това ? По добре разгледай раздела за хранене и женските дневници, със сигурност ще намериш много по добри идеи за хранене и спорт.
Вечеря Мюсли?
Сутрин без протеин?
Солети??
Вечер без протеин?
20-30 грама протеин/ден? Да не би да си хамстер ?
Махай ги тия диети на затлъстели петокласнички :)