01.06.11
12:08
Значи взимах Креатин+глутамин+таурин около месец, може би няколко дена повече. Спрях го и започнах да уринирам ужасно често.. Та си задавам въпроса, понеже докато го взимах не съм мил много вода (както съветват някои) дали това е ефект от креатина или просто съм се простудил някъде. И още нещо, четох за такъв проблем и хората предлагат на страдащите да взимат кре алкалин, при когото го нямало този проблем. Благодаря предварително
01.06.11
13:33
е, нормално е да излиза вода от тялото ти, ако си позадържал повечко при приема на креатин без консумация на вода.
01.06.11
14:07
От креатина е естествено, но така е като не знаете какво да взимате и как, а на никой не му се чете.
И спокойно не си изпикаваш мускулите - от креатина едва ли си направил такива :D
01.06.11
14:38
Извинявайте господине, но мисля че всичко съм прочел. И не съм пил много вода, защото не съм целял ефекта “напомпване”. Така, че ако може махни ироничния тон ;)
01.06.11
15:03
казано от Thors Hammer на 01.06.11, 14:38:
Извинявайте господине, но мисля че всичко съм прочел. И не съм пил много вода, защото не съм целял ефекта “напомпване”. Така, че ако може махни ироничния тон ;)
Ако беше прочел всичко нямаше да ползваш монохидрат и самото ти изказване “И не съм пил много вода, защото не съм целял ефекта “напомпване”.” + така оформената тема доказва, че нищо не знаеш и иронията ми е напълно оправдана ;)
01.06.11
15:09
Ползвах монохидрат, защото прочетох, че той е най-старата и доказана форма на креатина. Второ, доколкото знам напомването е само страничен ефект от креатина, като инстинската му цел въобще не е такава. А ако има наистина нещо, което не разбирам ще се радвам да се поуча.
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 01.06.11 18:01.
01.06.11
15:15
Добре де едно не разбирам, след като не съм приемал толкова много вода, сега какво изчиствам? И колко г/д продължава тва мъчение
01.06.11
15:16
така за водата - дори и без креатин - човек лесно задържа вода АКО НЕ пие такава. Ако пие редовно по много тя лесно излиза от тялото. В режим за състезания културистите с цел намаляване до минимум на подкожната вода стигат до 10тина литра на ден.
01.06.11
15:19
Значи ако пия повече вода ще ускоря края на тоя процес така ли?
01.06.11
15:22
казано от Thors Hammer на 01.06.11, 15:15:
Добре де едно не разбирам, след като не съм приемал толкова много вода, сега какво изчиствам? И колко г/д продължава тва мъчение
Наистина не си се интересувал достатъно. Съвет от мен е следващия път като си взимаш добавки, поне прочети повече по въпроса. И това, че не си приемал повече вода, не значи че не си задържал в огранизма си. Предполагам, че до ден два ще свърши “мъчението” :)
01.06.11
15:27
Е то мъчението е от 1 седмица може би :)
01.06.11
16:02
Ами всичко може да е. Може да е настинка, може да са симптоми за диабет...Ако е толкова трагично положението -> отиди на лекар. Няма как да предполагаме и да говорим празни приказки.
Според мен си въобразяваш нещо,но знам ли.В действителност при водата наистина е точно обратното-колкото повече пиеш,толкова по-малко задържаш.А при прием на креатин под 4 литра според мен не трябва да падаш.А това сега дали задържаш вода или не си е индивидуално-аз не задържам от моното дори и да не съм с нисък процент мазнини,когато го взимам.
Мери се колко тежиш и ако 1-2 до 3 седмици след края на приема си с 2-3(че и повече) килограма надолу,без да си променял останалите неща като храна,почивка и т.н.-значи си задържал вода.
Поздрави.