Витамини

25.05.05
20:54

Какви витамини ще ми препоръчате за спомагане качване на маса и евентуално от къде могат да се купят? Цената няма значение, мисля да прекарам застрахователя да ми ги купи  :)

25.05.05
20:56

[quote author=“bbd”]Какви витамини ще ми препоръчате за спомагане качване на маса и евентуално от къде могат да се купят? Цената няма значение, мисля да прекарам застрахователя да ми ги купи  :)

Ходи питай в аптеките някакви огромни, скъпи и супер качествени разфасовки мултивитамини.  :D

25.05.05
23:18

аз не ползвам такива на фирми за добавки пия едни centrum те различават ли се от ония и ако да с какво едните са по-добри от другите

25.05.05
23:47

Отиди и си купи от на JK Daily Formula
Има две разфасовки едната струва 19лв, другата мисля към 39лв.....техните са най-качествени, но според мен не си струва
но щом искаш нещо такова - това е най-доброто:)

JK Nutrition можеш да намериш по Пиротска.....

Чао и успех:)

25.05.05
23:54

А някакви вносни да ми препоръчаш, че от българските производители до сега каквото съм пил ефект не е имало. Иначе аз и други добавки взимам, но така и така ще ми излязат безплатни, не пречи да пробвам, а по принцип не ям и зеленчуци, така че имам нужда  :)

26.05.05
00:23

OptiVites на Optimum Nutrition, DailyOne на Universal Nutrition, на Дженезис имаше едни свястни, витамини с лопата да ги ринеш.

А това, че Джей Ка били най-качествени ме вкара в истерично-депресивен смях.

RE

26.05.05
09:56

Ca,Mg,Zn

26.05.05
10:42

Дженезис - Супер 100 Формула ползвам ги от доста време и съм доволен

26.05.05
11:07

какви са тия витамини за 39лв :shock: -това ми е протеина за 2 месеца

26.05.05
14:46

тея ценнтрум са за застояли хора.
намерете си таблица с препоръчвано дневно количество и по неч си търсете.
има смисъл да вземате само от реномирани марки за хранителни добаки

TO

26.05.05
14:58

аз съм 4увал 4е Animal pak на Universal са много добри( на Sisq0 аватара  е знака на серията анимал  :wink: )...но маи не са само витамини. 
  А за просто така си вземи Центрум , за мен - а и не само за мен - те са най-добрите.  Ако не ти стига дозата вътре и иска6 по-голяма  взима6 2 хапа место 1 и си готов... НЕ си взимай от на6те бг боклуци.

Но от витамините не о4аквай никакъв стра6ен и явен резултат...Те работят като комплемент, вър6ат 4удесна работа , но да не се притеснява6 като не ги усети6 пряко.
  Здраве... 8)

27.05.05
00:21

Искаш добри витамини? И не те интересува цената им :)

Animal Pack - Universal! ~ 80-90 лева
Hardcore Pack - American Bodybuilding (ABB) 99 лева - за 20 дни
Multi Pack - Optimum Nutrition - 60 лева за 30 дни
PerforMaxx - Optimum Nutrition - 52 лева за 60 дни

Което и да вземеш няма да сгрешиш :)

27.05.05
00:26

[quote author=“kaloiancho”]Искаш добри витамини? И не те интересува цената им :)

Хм... и каква е разликата с тези на Центрум, примерно?

Аз лично 100лв за 20 дни а витамини не бих дал! /Едно време дядо ми само на Хардкор Пак е карал човека, ша знайте, почина на 90 стареца/

27.05.05
01:43

За мен също не е оправдано и е “малко” безмислено такива суми да се отделят за витамини :) но човека иска най-доброто без да го интересува цената :) иначе в хардкор пака и анимал пака освен витамини и минерали има мн мн други неща :)

27.05.05
03:02

Miltipacka i Performaxa как не съм ги видял на Евлоги Георгиев до сега. като мина другия месец специално за тях ще питам, че тия оптивайтс са детски витаминчета.

27.05.05
13:44

[quote author=“kaloiancho”]За мен също не е оправдано и е “малко” безмислено такива суми да се отделят за витамини :) но човека иска най-доброто без да го интересува цената :) иначе в хардкор пака и анимал пака освен витамини и минерали има мн мн други неща :)

хаха, викаш има и малко биоанаболче  :P , те бая ефективни ще излязат тези витамини... :lol:

п.п. Днес взех на Мулти табс, на центрум също биват, не се оплаквам.  :D

TO

27.05.05
14:09

Зна4и мом4ета е сега го про4етох в 1 реклама(и то най-об6то) -  Анимал пак съдържа :
Витамини , минерали , антиоксиданти , АМИНОКИСЕЛИНИ , електролити  и енергети4ни добавки.   
Ебати витамина  :D

27.05.05
20:03

[quote author=“tpd”][quote author=“kaloiancho”]Искаш добри витамини? И не те интересува цената им :)

Хм... и каква е разликата с тези на Центрум, примерно?

Аз лично 100лв за 20 дни а витамини не бих дал! /Едно време дядо ми само на Хардкор Пак е карал човека, ша знайте, почина на 90 стареца/

е то и аз не бих дал, ама така и така съм застрохован и мога да взимам лекарства за около 500лв, та ще накарам личния лекар да изпише някаква слаба имунна система или нещо такова и ми излизат безплатно  :D

Multi Pack и PerforMaxx само витамини ли са, че  за енимъл пак ме съмнява да ми върнат парите от квото ще да се изкарам болен :)
иначе, аз се чудя и дали не може да се измисли нещо, че и протеините да ми купуват застрахователите? :)

а бтв тоя магазин на Евлоги Герогиев къде точно се намира, че до сега съм пазарувал само от пиротска?

27.05.05
22:08

[quote author=“bbd”]иначе, аз се чудя и дали не може да се измисли нещо, че и протеините да ми купуват застрахователите? :)

Може, може! Има една болест, при която нещо ти се брицаше, не помня точно какво и не чувстваш глад. За това почваш да слабееш яко. И при такива случаи е много добре да се блъска претин и гейнер.

Обаче незнам дали ще стане... иска се доста играчка с лекарите, ако ти се занимава, може ... да бухнеш някой супер лудо и скъпо гейнерче, примерно.  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1