01.06.11
19:13
Здравейте.Някой ползвал ли е този протеин и доволни ли сте от него.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 01.06.11 20:25.
01.06.11
19:35
Накратко: Ако си алергичен към яйца и млечни производни, има смисъл да го ползваш, стига да нямаш нищо против доста гадния вкус (аз съм пробвал плодов пунш и имаше вкус като смес от плодове пюре на д-р Йоткер и говежди бульон).
Колкото до новите технологии, по-високите нива на аминокиселини и другият хайп с който заобикаля компанията производител този протеин, спокойно можеш да ги пренебрегнеш.
01.06.11
19:51
Още един глас за меко казано гадния вкус!
Само не разбирам при толкова богат избор, защо си се спрял на това?
01.06.11
20:09
Ако беше на по-човешка цена, бих го опитал
head_hunter..от чисто любопитство.
Мога да го взема за 90 лв..а си мисля ,че 2 кг за тези пари е добре.Поне да се пробва.Затова исках да питам някой дали го е пробвал.
Мнението беше редактирано от kasabov на 01.06.11 21:13.
01.06.11
22:25
Ами евтино е - щом си решил го пробвай, но на вкус ще те разочарова.
Аз два кг. бях взел и не мога да дам мнение за това количество как възстановява.
02.06.11
01:24
казано от head_hunter на 01.06.11, 22:25:
....Аз два кг. бях взел и не мога да дам мнение за това количество как възстановява.
И аз не смятам, че може да се осети някаква разлика откъм възстановяване. Моят опит с продукта е напълно неутрален.
Мислех си за нещо друго обаче: терминът говежда (beef) е доста неопределен - за коя част от говедото става въпрос? Филе-миньон? Копита? Кости? От последните се прави хидролизиран колаген (желатин), който технически погледнато също е “говежди протеин”, но никой не би си го взел като добавка. Аз поне бих искал да знам от коя част се добива “говеждият изолат”. Все пак и в кучешката храна присъстват “местни продукти”, но не става дума за пържоли.
По принцип в други подобни продукти (да, Карнивор не е уникален) като изолата на True Protein или Beef Protein на Olympian Labs има високо ниво на аминокиселините глицин и пролин, които се съдържат в колагена, а колагена е основно в костите и съединителните тъкани, така че ....сещате се.
02.06.11
07:18
Чета какво си написал и закуската ми напира и тя да види :D
Много добър пост, както винаги! Благодаря.
Аз не мога да разбера за какво ви е говежд протеин яжте си месо като искате телешко нито биологичната стойност е по-висока от на суроватката нито амино профила. На скоро гледах Overkill (филмът на Кай Грийн) имаше кратка реклама на карнивор към средата на филма която гласеше Kay Green eats 500grams of beef protein during offesesion и завършваше с “This is not the protein i ordered ” Kay Green :D :D :D
Мнението беше редактирано от Simpatqga на 09.06.11 21:59.