Болки в коленете

02.06.11
13:28

Нормално ли е по време на самата серия да започнат да ме болят коленете, при положение че си спускам и вдигам с бавно темпо? УПражненията които правя ся: клек, лег преса, машина подобна на клековете. Има ли някакви упражнения които да заздравяват коленете или да ходя да си копувам наколенки :\

02.06.11
13:44

На твоите години мене ме боляха коленете заради растежа,понеже за 1 г пораснах с 18 см.Обърни внимание на това,и по-полека с тежестите.

02.06.11
14:08

Точно тези упражнения при правилно изпълнения заздравяват коленете. Но внимателно и прецизно.

02.06.11
16:23

казано от entwickler на 02.06.11, 14:08:

Точно тези упражнения при правилно изпълнения заздравяват коленете. Но внимателно и прецизно.

Съгласен сам.

02.06.11
16:36

А загряваш ли ги добре?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1