Тренировки в домашни условия.

02.06.11
21:12

Незнам дали и е мястото на тази тема тук ,но ще се радвам да ми отговорите.:)

Искам да попитам какви упражнения мога да правя в къщи освен..:)

Лицеви опори и по точно какви..:)

Набиранки и кои са по-ефективни..:)

Темата беше редактирана от GOLDBERG GOLDBERG на 02.06.11 21:13.

АЧ

02.06.11
21:34

Лицеви опори всякакъв вид са ефективни, набиранки - всякакъв вид са ефективни. + тези можеш да добавиш и разходка до някоя успоредка за кофи, както можеш и да поклекаш малко за крака и да направиш някое упражнение за корем ;)

02.06.11
21:41

Лицевите опори за гръб има ли

P&

02.06.11
21:42

Няма да направиш нищо само с тея упражнения. Какво ти пречи да ходиш на фитнес ?

ПП: От ника ти личи, че си малък. Това не трябва да те спира да ходиш на фитнес.

02.06.11
21:46

И аз незнам защо по ми е приятно да тренирам у дома.

Я кажете някои уред за вкъщи да взема

P&

02.06.11
21:48

Как се храниш ? Иначе уред - гладиатор, лежанка, лостове, дъмбели, тежести...

02.06.11
22:10

Нямам си понятие от фитнес ти за хранене ми говориш :) има ли начин да си направя лежанка и тежести сам.

02.06.11
22:13

Попринцип може да си направиш уреди сам но... по-добре си ходи на фитнес! С тия лицеви нищо няма да качиш, освен малко сила!

02.06.11
22:21

Стига сте ме отчаивали де.Къде мога да видя как да си направя лежанка и др уреди , че съм нов тук и немога да се оправя.

Паралетки - 20-30лв.
Пудовка 16кг - 40-50лв
Ластици - 50лв
Лост за врата - 50лв
Стена, под, столове - безплатни (имаш си).
За < от 200лв си имаш повече от фитнес. Остава ти само как да тренираш. Използвай заглавието на картинката, която пускам отдолу.

02.06.11
22:45

Благодаря ама засега само лежанка ще си направя лост за набиранки лесно ще намеря ше видя как да го измаисторя ;)
Ако на  някои му се прави чертеж на някоя простичка лежанка нека да даде..:)
А и на снимка ще съм доволен.:)
И  на някакво изобретение да могат да се правят кофички ако дадете снимка супер;)

Мнението беше редактирано от GOLDBERG GOLDBERG на 02.06.11 22:47.

АЧ

02.06.11
22:52

Кофи - успоредка ;)

03.06.11
00:26

казано от GOLDBERG GOLDBERG на 02.06.11, 21:46:

И аз незнам защо по ми е приятно да тренирам у дома.

Аз знам защо. И на мен ще ми е доста приятно - е тамън в почивките и някое сайтче ще разцъкам, току до банята ще ида .. колкото по-приятна ти е тренировката, толкова по-малко резултати ще дава. Сам си прецени, но от сковаване на лежанки и други подобни голяма полза няма - за изцяло пълноценни тренировки ще ти трябват доста пари (за тежести, най-вече), което просто е неразумна инвестиция в името на това да ти е по-приятно тренирането.
Отиваш в залата и се смачкваш - не е много приятно, но работи. Другите варианти досега вече десетилетия може да се каже че се провалят.

MF

03.06.11
14:43

Аз практикувам домашен фитнес!!!
Ходя в зала само когато съм някъде на почивка и не мога вкъщи. Иначе и на мен ми е най-приятно у дома и трябва да кажа, че МОЖЕ да се качи доста мускул и без да се порзват уреди! Трябват ти само няколко различни тежести, лост и под.

03.06.11
16:26

Всеки си има свое мнение сега отивам да си сглобя една лежанка ;)

Мнението беше редактирано от GOLDBERG GOLDBERG на 03.06.11 16:27.

03.06.11
18:56

казано от Miss Fight на 03.06.11, 14:43:

Трябват ти само няколко различни тежести, лост и под.

Ти си жена с доста различни цели от тези, които би имал един мъж.

На мъжа му трябват само ДОСТА тежести, лостОВЕ и гумиран под. Както и лежанка, стойка за клек, успоредка, лост за набирания, висок таван без рискови лампи и никакви съседи отдолу. Шансът да можеш да тренираш за сериозни резултати без изброените неща е нисък, а те ще ти излязат към 3 бона (грубо съм си го смятал наум, защото несъмнено ще си построя един гараж с оборудване до блока, когато мога) + една стая поне 30-40 квадрата - доколко е постижимо всеки да си прецени.

Иначе приятни домашни тренировки в хола могат да се правят много. Само че още не познавам някой, на който да му личи че си има комбиниран гладиатор-лежанка-скрипец вкъщи, примерно (да де, то пък и колко да личи, ама все пак .. ). Отиването в залата само по себе си те настройва, че в следващите 40-80 минути ще се гърчиш и няма да ти е много приятно - ако още от началото нагласата на човек е че ще прави нещо приятно в домашна обстановка времето си е загубено предварително.

MF

03.06.11
21:34

G33K, съгласна съм с теб, но не напълно.Истина е, че за мъж с планове за сериозна мускулатура може би залата е добро решение, в противен случай апартаментът му следва да се превърне в такава. Обаче не съм съгласна, че домашната тренировка е загуба на време! Аз каквото съм постигнала, съм го постигнала главно у дома и не смятам, че е нищо. Разполагам с лост, гири и под, изпълнявам много и различни упражнения и използвам раница с тежести за някои от тях. Моите час и половина не са никак лесни и напрежението е страшно понякога (съдейки по звуците, които издавам :D ) така че, моля те, не подценявай работата на домашно трениращите като мен! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1