01.06.11
00:09
казано от libra на 30.05.11, 14:20:
Специално за всички Boyz boyz boyz…. с пожелание да се разсъбличате повечко вечееееее ;)
О, нагон... за никъде съм без вас мъжеееееее хахаха
Е то ако имаше повече жени като тебе, да се събличаме :D
03.06.11
15:28
Най накрая някоя жена да си признае че всъщност и е приятно да се подсвирква след нея.
А какво стана с “Мръсни шовинистични свине мислещи само за секс, фубтол. Проклети егоисти и циници не зачитащи нищо...”?
03.06.11
15:44
казано от Найден Антонов на 03.06.11, 15:28:
А какво стана с “Мръсни шовинистични свине мислещи само за секс, фубтол. Проклети егоисти и циници не зачитащи нищо...”?
За всичко си има време и място. Това ще присъства във втората част на темата - “Мразя ви, мъже!” ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 03.06.11 15:45.
казано от Найден Антонов на 03.06.11, 15:28:
Най накрая някоя жена да си признае че всъщност и е приятно да се подсвирква след нея.
Естествено,че е приятно, но да се направи с финес, а не в стил “бригада зидаро-мазачи и кофражисти”.
18.08.11
15:34
Любопитно ли ви е че към темата има толкова много интерес през май, няколко коментара от юни, и после пълно затишие. Ей на това му се вика сезонност.
18.08.11
16:16
Ако питаш мен - това е въпрос на хормонална активност... (sun)
19.08.11
18:04
Ех,че мила тема!Направо ми капна мед на сърцето!Но щом толкова те радваме надявам се приемаш предложения за лека разходка да ти се порадваме отлбизо ;)
ахаха, сега на втори прочит виждам откъде е тръгнала идеята за комбинираните дневници. Ама тази Ягодка била голяма закачка ;-)
20.08.11
08:52
казано от Симеон Михайлов на 19.08.11, 18:04:
Ех,че мила тема!Направо ми капна мед на сърцето!Но щом толкова те радваме надявам се приемаш предложения за лека разходка да ти се порадваме отлбизо ;)
Хахахах :D :D Радвам се, че темата още е в действие. Тя май ще си е актуална доста време ;) поне откъм мен :)
Да ми се радвате звучи...интимно някак си :D :D :D ;)
20.08.11
10:30
е лошо ли е че ти се радваме... (giggle) (wasntme)
20.08.11
10:36
То няма лошо да и се радваме, но да не се предлага публично на всички :D
20.08.11
10:41
Дам, малко по-дискретно така ако може :P
20.08.11
16:27
Радването ще спаси света!Не правете войни!Радвайте си се!Хах..как звучи само,а слънчевото Марти ще излезе много право...ягодката си е скрита лимонка (....или ягодка?)
20.08.11
16:51
Ей българска му работа,момичето е изразило някакъв моментен порив във формата на пост,поради покачени серотонинови нива явно,и вие я взехте за мезе
Повече такива веселяшки и лежерни теми,и живота ни се изпълва с малки радости,и без лумпен пролетариатщина моля :)
Ягодке,нема им обръщаш внимание,дерзай си,позитивизма е нещо много хубаво
20.08.11
17:09
С цялото ми уважение г-н Петров не смятам,че някой я е взел на мезе :) всички й се радваме (или поне аз) :)
20.08.11
18:58
Бих казала, че мъъъъничко минах за мезе, ама леко така, подобно луканков салам. :D Но няма проблем, не се засягам лесно. Даже бая трудно. :D :D :D Иначе постът беше плод на порив, започнал преди години и с изгледи за дъъълго бъдещо продължение.
Понеже спомена плод, смятам че е крайно време да си смениш ника на “Ягодка”. :))
23.03.13
19:36
казано от Miss Fight на 29.05.11, 21:33:
В този прекрасен слънчев следобед, яхнала велосипеда и заредена с енергия и желание да извъртя квартала, излязох на разходка сред тълпи излязли с подобни идеи хора: жени, мъже, деца. Ентусиазмът на детските игри, веселият женски смях и страшно свежата природа, трептяща от заражащия се пролетен дъх ми подействаха като енергийна напитка на кърмаче, но инжекцията, която напомпа вените ми с адреналин подобно супер сесия за бицепс, бяхте вие. Усмивки, палави погледи, скрити намеци или просто сърдечен поздрав, действате повече от ободряващо, мама му стара! Може би избликът ми на любов към пола ви се дължи от части на отскорошното ми влечение към съседа под нас, знам ли :D Абе факт е, стопли ли се времето, започнете ли да излизате с компаниите си, да пиете бира, да спортувате, да говорите за футбол и да подсвирквате след късите полии...абе, животът става някак поне два пъти по-сладък!
На пук на всички феминистски изказвания искам просто да ви кажа: БЕЗ ВАС НЯМА СМИСЪЛ!
Благодаря ви, мъже.
23.03.13
19:51
Не ти е лесно, Василе...