Моля ви кажете какво да направя

25.05.05
18:06

Здравейте! Прочетох ето ТАЗИ тема и наистина ми се дорева. :( Просто ми стана мъчно за това момче. Неискам нито аз нито който и да било да го последва. Моля кажете как трябва да се храним и най-важното КАК ДА ТРЕНИРАМЕ, защото съм сигурен че не само аз съм така. На 16 съм и тренирам сериозно от 2 месеца. Започнах от 59кг и сега съм 63, но довършвам втория си килограм гейнър. В раздела за “бозачи” както го наричам писах тема, но след като го прочетох това... Знам че стероидите са съвсем различни от добавките, но ме е страх да не запеча разтежа. Преди също съм тренирал но сега тренирам 5 дена в седмицата, и май прекалявам. Моля кажете колко и какво да тренирам и колко и какво да ям. Сигурен съм че тази тема няма да е полезна само за мен, защото в моята зала поне 10 момчета имат този проблем, да не говорим за всички в България... Благодаря Ви.[/url]

LA

25.05.05
19:34

Това пък са такива глупави въпроси ” как да тренирам” и “какво да ям”!Как кво - сичко тренираш!Не вярвам да не можеш да си направиш сам програма.А за яденето - не пробирай!

25.05.05
19:44

duck, добре е, че сивзел на сериозно цялата работа около зоб-а и тренирането, но може да погледнеш по-адекватно на нещата и да не се шашкаш толкова.

Да, темата ти е полезна за много хора, но е безсмислено да се разисква, защото отговори на всичките ти въпроси има в материалите/статии, таблици и т.н./ написани в главния сайт на “ББ-тийм”. Направи си труда да ги прочетеш “от-до” и доста неща ще ти просветнат, ако и тоагва имаш въпроси пиши тук.

УСпех и умната!

25.05.05
22:43

благодаря и извинявайте за темата, но съм нов и неможах да прочета всичко за един ден а исках да чуя вашето мнение. сори отново

26.05.05
09:36

Здравей! В сайта са добре обяснени въпросите, които си задаваш. Прегледадй разделите за тренировки и хранене. Ще отнеме известно време, докато прочетеш и разбереш всичко това, но усилията си заслужават.
Поздрави

TO

26.05.05
14:30

:shock:  малии, онова стероидното  мом4е направо ме изуми - на него му трябва психоаналитик направо.....
  да си бие6 ХР(както и вси4ки проклети стероиди :evil: ) е направо лудост, последиците са като от някои гнусен филм на ужасите...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1