03.06.11
21:43
Пичове, питам направо-колко най-късно вечер си позволявате да хапвате каквото и да е било? -Питането ми е във връзка с това, че аз имам навика да ям към 22, понякога 22:30 часа, тъй като обикновено имам да наваксвам с калориите за деня и вкарвам това късно хранене като спасителен пояс. То е богато на белтъчини и мазнини. А вие? Какво и колко късно приемате???
пОздрави
зависи кога си лягам-обикновенно 2 часа преди лягане.ако се прибера късно ям късно.в момента се опитвам да чистя мазнините и калорийно погледнато ми е най-бедното хранене.обикновенно е месо с много салата :)
След 8 белтъци колкото искам ! Иначе хапвам преди лягане айца и извара :) към 11 !
Точно преди да си легна ям извара, няма значение кое време е—- 00:00, 1, 2, 3 часа през ноща...
03.06.11
21:59
Аз лятото често вечерям към 22:00
03.06.11
23:03
казано от Miss Fight на 03.06.11, 21:43:
Пичове, питам направо-колко най-късно вечер си позволявате да хапвате каквото и да е било? -Питането ми е във връзка с това, че аз имам навика да ям към 22, понякога 22:30 часа, тъй като обикновено имам да наваксвам с калориите за деня и вкарвам това късно хранене като спасителен пояс. То е богато на белтъчини и мазнини. А вие? Какво и колко късно приемате???
пОздрави
Важно е какво ще хапнеш толкова късно.Протеина добре,ако разбираш под протеин мляко или пък извара,мазнините са добре,но зависи какви! Ако ядеш дюнер или пица - зле , ако ядеш яйца или ядки - добре ,нали разбираш?Обяснявам простичко :D
03.06.11
23:13
Ееее пичага, ти сега мене ли ще учиш! :D (Шегичка) Много ясно-имам предвид изварка, сурови ядки, тахан.. Ок, значи да приемам, че късното хранене си е “нормално”...или поне сме доста ненормалните. :)
03.06.11
23:24
казано от Miss Fight на 03.06.11, 23:13:
Ееее пичага, ти сега мене ли ще учиш! :D (Шегичка) Много ясно-имам предвид изварка, сурови ядки, тахан.. Ок, значи да приемам, че късното хранене си е “нормално”...или поне сме доста ненормалните. :)
Да.Добре е да хапваш,ако не преди сън 1 час преди това да речем както трябва около 30-35 гр. протеин :)
пОздрави
Няма значение колко късно през нощта или сутрин рано е последното хранене.Всичко зависи от това кога си лягаш.Последното ми хранене е плаващо и винаги е богато на мазнини,белтъци и фибри.
04.06.11
13:39
си позволявате да хапвате
пОздрави
Само от тая фраза мога да ти кажа че храненето ти не е структурирано добре!
Литър мляко и кило банани след тренировка - между 21:30 и 22. В 23, 23 и малко се отправям към леглото, ако се застоя покрай учене/работа маам череши, ядоги или плодове според сезона :D
И да, дебел съм :D
04.06.11
14:13
‘’Пич, пичага’‘... този въпрос само към мъжката част от форума ли е, че гладам така си задала въпроса?
04.06.11
22:04
казано от Mon coeur est a vous на 04.06.11, 14:13:
‘’Пич, пичага’‘... този въпрос само към мъжката част от форума ли е, че гладам така си задала въпроса?
Да.