Препоръчайте креатинова матрица

03.06.11
19:35

Здравейте,
препоръчайте креатинова матрица, която да е максимум около 70 лв, да стига за повече от месец и да спомага за покачване на мускулна маса. Ефекти, като по-добро помпане, по-твърди мускули и т.н. не искам, т.е. не държа на тях, за това не го считайте като плюс при препоръките Ви.

TN

03.06.11
19:50

Няма да те питам какъв стаж имаш,надявам се знаеш,че се налага известен стаж и хранителен режим и после да прибягваш към добавките!

Креатинът който ти препоръчвам е Green Magnitude на Controlled Labs! За 90 лева е,но пък  стига за 83 дни (ако спираш между тях за повече) тоест за 2 месеца и половина (и отгоре) silabg.com/bg/2036-CONTROLLED-LABS-Green-MAGnitude.html

03.06.11
20:00

Знам, знам, всичко имам, че даже и ми е малък стомаха за режима :)

Мнението беше редактирано от Lexx на 03.06.11 20:02.

TN

03.06.11
20:51

Също така може да вземеш ако искаш за масата Anabolic Halo,обаче не мога я намеря в БГ ! (със сигурност ще я има в някой сайт) Чувал съм,че е била доста добра,но пък не съм пробвал лично,така,че да имаш едно на ум :D

04.06.11
00:34

Грийн Маг фор да уин :) Мани ги тия Muscletech взимай грийн маг-а и си ти

04.06.11
08:14

и аз ще ти препоръчам GreenMag

И аз съм твърдо за GreenMag. Цена, качество и ефект са върха.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1