Дайте мнение

04.06.11
00:53

Здравейте значи имам един въпрос ... на 16 години съм висок съм 1.90 и тежа 65 кила. Бих казал че съм ‘бая’ слаб ... преди 6 7 месеца се занимавах с фитнес в продължение на 3   4 месеца но спрях. Сега пак почвам пак и бих искал да ме посъветвате как да кача малко повечко маса.Аз си мисля за протеини защото ме е страх да взимам други добавки.    И така кажете дали е подходящ протеина за моя случаи и споделете опит. ;)

04.06.11
01:24

Яж здраво- не ти трябват добавки за сега. Както вече казах яж здраво- има статии за различните начини на хранене в сайта- просто трябва да се запознаеш с някои базови понятия. Второто важно е да тренираш, както трябва- тоест не от сега да се хвърлиш на 5 тренировки седмично с изолиращи упражнения и тн- избери си програма от сайта пак, който е базова- дори първите 2-3 месеца може би е най-добре да си на кръгова докато научиш част от движенията и мускулитети да разберат, че съществуват. Протеиновата пудра за която говориш ти чисто и просто едно допълнение, ако имаш пропуск в храненето- ако си набавяш достатъчно от храна- по евтин и добър вариант нямаш нужда от прахчето.

ЕДИТ И не забравяй друг път, като пускаш тема да я пишеш с по-разбираеми заглавия- по конкретно.

Мнението беше редактирано от Бойко на 04.06.11 01:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1