03.06.11
17:21
Здравейте,
Казвам се Иво и за мен ще е удоволствие да обменяме ценна инфорамация относно тренировки, хранене, спорт и пр. интересни работи :)
Ето задължителното инфо за мен:
Информация:
Възраст– 25 г.,
Тегло – 81 кг.
Ръст - 183 см
Стаж – 8 г. с прекъсвания
Тренировки – Кръгова тренировка (не съм начинаещ, просто целта ми в момента е релеф, без съществена загуба на мускулна маса, и затова тренирам всичко в 1 ден).
2 пъти седмично правя следната програма в следната последователност на упражненията:
За гръб:
1. Набиране широк хват 4х8,
2. Гребане с щанга 4х7
3. Набиране с тесен хват 3х6
За рамо:
4. Военни преси 4х7
5. Разтваряне с дъмбел за рамо – 4х7
За гърди:
6. Гилотин преса на Жиронда – 4х7
7. Кофички за гърди – 3х7
За ръце
8. Сгъване на крив лост прав – 3х7 в суперсерия с кофички за трицепс 3х7
9. Чуково сгъване с дъмбели прав – 3х7 в суперсерия с разгъване на дъмбел над глава – 3х7
За крака
10. Дълбок клек с щанга – 4х8
Кардио
Тичам 3 пъти в седмицата – пресечена местност 4 километра, с 2-3 почивки от по 1 мин,
Корем
Правя упражнения за корем 3 пъти седмично отделно от другите тренировки вкъщи- крънчове 3х150, повдигане на краката от лег 3х30, планк 3х60 сек.
Диета
Храня се с месо (пилешки бут, свинско), сирене, кашкавал, яйца + зелениши от рода на краставици, чушки, марули. Кожи и мазнината от месото, жълтъци не изхвърлям.
Добавки
OxyElitePro, Myofusion, Xtend, ZMA, Vit C
Други
Работа в офис, спя по 7-8 часа на ден. Не пия, не пуша, дискотеки, купони и пр. неща в момента –не, а и като че ли ги надживях. Всяко нещо с времето си.
Цели
Постигане на наистина дълбок релеф, поддържане.
Въпросът ми е – ще успея ли да изкарам хубаво пресата в рамките на оставащите месец и половина (датата, която съм си поставил за цел да имам наистина изчистено и релефно тяло е 20-ти юли. Не е заради море, просто избрана отдавна дата) ако поддържам този режим? Гоня дефиницията доста време вече, прогрес има, плочките се очертават като ги стагна, но все още са си замазани. Искам наистина хубаво изразени коремни мускули и здраво работя за тях.
Знам, че не сте пророци, но понеже последните мазнинки се свалят най-най-трудно ми се ще да чуя мнения възможно ли е да се постигне това с този режим и без да се отскача до тъмната страна на добавките или ще трябват още месеци/година?
Благодаря на всички стигнали до края на поста и тези, които ще отговорят!
Темата беше редактирана от Иво Стаматов на 03.06.11 18:20.
03.06.11
17:31
Забравих да допиша - пия по минимум 4 литра вода на ден. Кафета, чайове, сокове, коли - не. Само вода.
Поздрави и очаквам включвания :)
03.06.11
18:22
Честит дневник!Успех дано постигнеш целите си :)
03.06.11
18:27
Мерси! :)
Май е хубаво да опиша 1 свой ден:
Днес, 03.06.2011
Ставане - 09:30, VIt C
2хOxyElitePro
Обяд: 1 голяма свинска вратна пържола - печена, две плочки сирене, две плочки кашкавал, зелениши
По-късно следобяд
2хOxyElitePro
Тренировка (вечерна) - описаната по-горе
По време на тренировката - 4 мерителни лъжички Xtend в 1,5 л. вода
След тренировката - 1 доза Myo
Вечеря: 1 голяма свинска вратна пържола - печена, две плочки сирене, две плочки кашкавал, зелениши
30 min Преди сън - ZMA
Лягане към 01:30
Вода за деня - 4,5 л.
Мнението беше редактирано от Иво Стаматов на 03.06.11 18:30.
04.06.11
17:29
Днес 04.06, събота
11:30 ч. ставане,
2х ОЕП
обяд: 5 яйца със сирене и кашкавал, домат запържени на тиган
2х ОЕП
Тренировка: Кардио - тичане 4 км пресечен терен - преди и след нея - по 1 мерителна лъжчика Xtend в 300 мл вода
вечеря: 1 голяма свинска вратна пържола + зелениши + сирене
Преди лягане - ZMA
лягане - около 1:30 ч.