188см-60кг-16г.

NI

20.04.05
11:09

братлета,сами виждате на кво приличам.Имам бърз метаболизам и сам решил да почна с химията.Препоръчайте ми какви добавки да зема защото ми е наложително да кача бързо килца.Пишете за най-ефикасното,но без анаболи.

®N

20.04.05
11:25

Ами не ти препоръчвам да почваш още отначало със химия. По- добре си направи една хубава диета и чак след време вече можеш да почнеш да взимаш химия.

NI

20.04.05
11:30

ми вече съм пробвал с яка храна,ма не става.Така че ПЛС пишете само за хранителни добавки.

20.04.05
12:20

земи некой гейнер и си готов 8)

20.04.05
13:04

Щом искаш химия, значи нищо не си пробвал. С пробване не става, става с акъл и бачкане. Ако искаш да зи здрав и прав и да си живееш живота, седни и си състави една перфектна диета и трен. програма./обаче не такава каквато ти смяташ за добра, защото може и да грешиш/

Няма човек, който да е успял да направи перфектен натурален режим с фитнес и после да е поискал да взима химия.

20.04.05
13:57

Абе човека пита за хранителни добавки, не за стероиди!

MI

20.04.05
14:43

ми да яде както трябва и няма да има нужда от добавки , все пак щом твърди че с храна не е успял да увеличи килограмите , значи не е ял както трябва!!!
по-здрави

26.05.05
15:33

абе ти келеме ли си бе....може ли да си 60 кила и да си 188…по добре почни да играеш тенис на маса 4е там ти не трябва сила...така като гледам тебе раката ти не е повече от 30…може ли да си толкова жоиав... :?: Стегни се малко мъжки... Почни да се храниш тва не е вредно..... ама яж по 8-10 пути на ден да дигнеш килограмите.... и като станеш 90 килограма тогаа се сцепваи от дигане и ставаи машина!!!! аре Успех дано сам ти бил полезен...

26.05.05
17:32

[quote author=“Nikito1”]братлета,сами виждате на кво приличам.Имам бърз метаболизам и сам решил да почна с химията.Препоръчайте ми какви добавки да зема защото ми е наложително да кача бързо килца.Пишете за най-ефикасното,но без анаболи.

Вземи си креатин и аминокиселини и ще се опраиш

TO

26.05.05
17:36

с храна не става , вика....... :)  “ЯКА ХРАНА” не озна4ава да нагъва6 пасти и пони4ки, не братле
6те6е да е ноо лесно така
  Не яде6 както трябва, не тренира6 както трябва, или не по4ива6 както трябва. купи си гейнър ама няма да ти помогне много много , 6тото е хранителна ДОБАВКА. Добавките са за да ги добави6 кам не6то  Про4ети саита и 6ти дойде.  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1