17.05.05
16:27
Nякои пробвал ли е този продукт?Интересува ме какъв е ефекта от 1 кутиика
Абееее пич екдистена е растителен стероид и не е забранен медикамент така 4е това не е анаболен стероид а напълно естествена хранителна добавка.Ето ти линк за пълна информацияІ>http://musashibg.com/programi_i_statii/ekdisten.htm
Еленов корен = екдистен, недейте да си давате парите за този на мусаши, защото е страшно скъп. Наистина концентрацията при спиртният извлек е по-малко и ако имате възможност на друга фирма на хапове да си го намерите.
по-здрави
тоя па кво ми пробутва на мусаши глупостите се едно не съм ги чел!ти пи4 вярва6 ли им на тия?аз питам някои пробвал ли е!
26.05.05
19:31
Пих Methoxybol 7 на ниакаква американска фирма бе6е -ще видиа и ще ви кажа. Начи качих 5 кила за 45 дена от една опаковка дш 90 таблетки и запазох вси4ко постигнато.Препарата си го купих в щатите за 50 долара. Това е.
razvigor много си зле е .Ази давам линка да прочетеш за какво става въпрос.Мога ти дам и на английски ма знам ли та дали разбираш.И н ти пропутвам на мусаши е лешпер аз се опитвам му помогна.Тва на мусаши е много скъпо.Трябва се поръча от чужбина и излиза много по-евтино.
27.05.05
12:51
Firmata se kazva San ! Methoxybol 7 ingredients: 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone - 200mg , Ecdysterones - 200mg per capsule. Container 90 capsules