Изчистване на последните мазнинки - дълбок релеф

03.06.11
18:16

Здравейте,

Въпросът ми е – ще успея ли да изкарам хубаво пресата в рамките на оставащите месец и половина ако поддържам режима, който съм описал по-долу? Гоня дефиницията доста време вече, прогрес има, плочките се очертават като ги стегна, но все още са си замазани. Искам наистина хубаво изразени коремни мускули и здраво работя за тях.

Знам, че не сте пророци, но понеже последните мазнинки се свалят най-най-трудно ми се ще да чуя мнения възможно ли е да се постигне това с този режим и без да се отскача до тъмната страна на добавките или ще трябват още месеци/година?

Благодаря на всички стигнали до края на поста и тези, които ще отговорят!
Ето задължителното инфо за мен:

Информация:

Възраст– 25 г.,
Тегло – 81 кг.
Ръст - 183 см
Стаж – 8 г. с прекъсвания

Тренировки – Кръгова тренировка (не съм начинаещ, просто целта ми в момента е релеф, без съществена загуба на мускулна маса, и затова тренирам всичко в 1 ден).

2 пъти седмично правя следната програма в следната последователност на упражненията:

За гръб:

1. Набиране широк хват 4х8,
2. Гребане с щанга 4х7
3. Набиране с тесен хват 3х6

За рамо:

4. Военни преси 4х7
5. Разтваряне с дъмбел за рамо – 4х7

За гърди:

6. Гилотин преса на Жиронда – 4х7
7. Кофички за гърди – 3х7

За ръце

8. Сгъване на крив лост прав – 3х7 в суперсерия с кофички за трицепс 3х7
9. Чуково сгъване с дъмбели прав – 3х7 в суперсерия с разгъване на дъмбел над глава – 3х7

За крака

10. Дълбок клек с щанга – 4х8

Кардио

Тичам 3 пъти в седмицата – пресечена местност 4 километра, с 2-3 почивки от по 1 мин,

Корем

Правя упражнения за корем 3 пъти седмично отделно от другите тренировки вкъщи- крънчове 3х150, повдигане на краката от лег 3х30, планк 3х60 сек.

Диета

Храня се с месо (пилешки бут, свинско), сирене, кашкавал, яйца + зелениши от рода на краставици, чушки, марули. Кожи и мазнината от месото, жълтъци не изхвърлям.

Добавки

OxyElitePro, Myofusion, Xtend, ZMA, Vit C

Други

Работа в офис, спя по 7-8 часа на ден. Не пия, не пуша, дискотеки, купони и пр. неща в момента –не, а и като че ли ги надживях. Всяко нещо с времето си.

Благодаря!

Темата беше редактирана от Иво Стаматов на 03.06.11 18:19.

03.06.11
18:46

Ами, ако имаш достатъчна маса в корема.... би трябвало да стане ! Чистиш мазнините и плочките изпъкват....

03.06.11
19:47

Аз правя всеки ден корем и такаЧистя по-бързо.По принцип не е хубаво да го правя всеки ден ,но така съм свикнал.

Модерация: Заместването на букви с цифри е против правилата на форума!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 03.06.11 20:34.

MF

03.06.11
21:15

Всеки ден?! Леле, ама коремът ти не “привиква” ли???

03.06.11
22:14

Пробвай с ВМ-НВД и ще стане качи малко маса в пресата за 2 месеца наблегни на тежестите за корем примерно 12 серии по 12-15 повторения и 3 пъти седмично кардио и ще имаш желания ефект според мен :) То при тебе всичко сега е в храната тоя дълбокия релеф вече трябва много стриктно хранене, ти за 8г. си имаш всичко перфектно 3 месеца сериозни трен и си в върхова форма, щом не си прекъсвал, само оправи храненето и си бобма :)

04.06.11
12:35

Диета

Храня се с месо (пилешки бут, свинско), сирене, кашкавал, яйца + зелениши от рода на краставици, чушки, марули. Кожи и мазнината от месото, жълтъци не изхвърлям.
Няма ли въгелхидрат?!

04.06.11
16:58

Въглехидрати приемам каквото има  в сиренето и кашкавала. В интерес на истината последните две седмици смятам да ги разкарам и тях. Еднообразието в храната наистина не ме притеснява.

Освен пържоли, пилешко, яйца и зелениш обаче не ми идва на акъла какво още.. Въглехидратите ако са 0 ще е идеално. Ядките също имат някакви въглени, така че май отпадат.. Извара не бих си причинил да приемам.. Освен яйца и месо нещо друго чисто от въглехидрат да предложите?

06.06.11
12:53

казано от Иво Стаматов на 04.06.11, 16:58:

Въглехидрати приемам каквото има  в сиренето и кашкавала. В интерес на истината последните две седмици смятам да ги разкарам и тях. Еднообразието в храната наистина не ме притеснява.

Освен пържоли, пилешко, яйца и зелениш обаче не ми идва на акъла какво още.. Въглехидратите ако са 0 ще е идеално. Ядките също имат някакви въглени, така че май отпадат.. Извара не бих си причинил да приемам.. Освен яйца и месо нещо друго чисто от въглехидрат да предложите?

Защо не се опиташ да стресираш организма с друг тип тренировки и хранене (тоест да вкараш въглехидрати - може и ударно 1 ден в седмицата, може и чрез ротация).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1