25.05.05
10:14
чудя се дали ефекта ще е подобен, ако го ям вместо обикновеното, че то ми е малко гадничко, за малките плодови млека на данон иде реч, не онова за пиене?
25.05.05
10:51
Ами ако говориш за йогуртите. 1. Много по-скъпи са( 150гр = 0,55лв, обикновеното 400гр = 0,58лв) 2. Има доста повече въглехидрати->14% в сравнение с 3-6% в обикновеното.
Аз лично не бих го превърнал в заместител на обикновеното кисело мляко, но за десерт...го предпочитам :)
Обикновеното си е дъ бест.Препоръчвам ти “На баба” да консумираш.
Аз си позволявам да ям плодовото на Данон само в специални случаи.
като толкова искаш плодове изсипваш в млякото малко степче или друга разтворима напитка,разбъркваш и си имаш плодово мляко,лично на мен ми е по-вкусно така
за това не се бях сетил, мерси, ще пробвам :), на мен не ме е за плодовете, но иначе към 10-тата лъжица вече почва да ми се гади, вкус кво да се прави :?
26.05.05
10:15
да наистина тай е готино но аз предпочитам да си го подсладя с протеин :D
да наистина тай е готино но аз предпочитам да си го подсладя с протеин :D
и това е опция,използвайте въображението си :wink:
Плодовоте мляко е голяма загува на пари и нискокачествена храна. Чиста лиготия. /лично мнение/
Аз най-харесвам добашно кисело мляко. Но иначе карам на кофички, от най-обикновените.
п.п. Това “На баба” е по-малък грамаж и подозирам, че има повече “химии” от останалите, които са също наблъскани до капачката... :)
пробвах със степче и наистина е доста по-добре :), а някаква идея колко въглехидрати има в него (степчето), че гледам липсва таблица на опаковката?
27.05.05
00:12
Аз пък за обикновенно кисело мляко жадувам :)
Лятото до 10-12 купички на ден сам стигал в жегата:))