24.05.05
18:48
http://www.getbig.com/news/2005-02/052005labrada.htm - за повече информация
доколкото знам е бил втори и трети на олимпията едно време,не знаех че е писал книги,то майвече стана практика напоследък,всичко се комерсиализира
Не само че беше 2-ри през 1990 ами за малко да бие и Ли Хени.Много симетричен макар и не много голям.Освен това произвежда и супламенти.Сигурно сте чували за Ламбада нутришън
26.05.05
14:45
Да бие Хейни - ниkога !
Лабрада е джобен билдер и винаги е стоял смешно мальk до големите :)
Хейни - няма такъв изрод - малка талия и огромен гръден кош
не забравяйте че би дори Дориян 1991 - много яка Olympia ;)
Ами доколкото знам историята е че това е единствената Олимпия на която имало допинг тест и Хени не е могъл да изчисти много добре,имам в предвид водата и за Ламбада с неговите размери не е бил проблем да направи супер релеф.Аз съм му гледал представянето на Олимпия 92,но....тогава беше по-назад.Много качествен билдер един от последните “малки” на които им се обръщаше повече внимание заедно с Рич Гаспери...Въобще Хени за малко е щял да сдаде титлата
26.05.05
21:40
Абе незнам ,но се говореше за родствена връзка с Уидер !
така че ;) - предните му места на Olympia не ме очудват много ;)
btw - Виж Франк Зейн - да видиш какво е класа и той не е много голям(на кила и мерkи имам предвид)
Лий Лабрада твърди, че само веднъж през спортната си кариера е опитвал стереойди. Не ме инетресува какво мислят другите, но аз съм склонен да му вярвам дори и да е преувеличил.
26.05.05
21:58
[quote author=”Чукундур”]Лий Лабрада твърди, че само веднъж през спортната си кариера е опитвал стереойди. Не ме инетресува какво мислят другите, но аз съм склонен да му вярвам дори и да е преувеличил.
Ако наистина не е вземал стероиди, то тази книжка непременно ще си я набавя, ама не ми се вярва много. Такава физика се получва много трудно без хапове. Все пак ми се струва че нещата които ще пише вътре ще изискват доста кинти за да имат резултат.
Факта, че 90-та година когато имаше допинг контрол, Лабрада беше във върховата си форма, а всички останали(които не можаха да ги хванат :lol: ), бяха доста под добрите си форми, е една от причините да вярвам, че е бил чист.
26.05.05
23:21
Чукундур - те всички отричат, че стероидите са ги направили това което са!
Не ми се ще точно на теб да обяснявам това.....
Учудващо e ,че мислиш ,че Лабрада само е пробвал веднъж :)
Уважавам мнението ти - аз моето го казах обаче !
За съжаление не мога да окачествя мнението ти по друг начин, освен като наивно. Може да е бил доста по-чист от останалите. Може да е бил чист на самото състезание. Аз съм дотук с допускането... Иначе благородно ти завиждам на идеализма...
[quote author=“PROMPT”]Абе незнам ,но се говореше за родствена връзка с Уидер !
така че ;) - предните му места на Olympia не ме очудват много ;)
btw - Виж Франк Зейн - да видиш какво е класа и той не е много голям(на кила и мерkи имам предвид)
Това за родствената връзка..едва ли е така ,тъй като Ли Ламбрада доколкото знам е с кубински произход или пуерторикански не си спомням точно не е чист американец.Според мене едва ли е удачно да се сравнява точно с Франк Зейн.Твърде различни са
27.05.05
19:44
Незнам за родствената - но съм го чувал от няколко места....
може и да е вярно, а може и да е слух !
относно Лабрада и Зейн - вярно, не може да става сравнение - единия е класи над другия ;) (мое мнение)
EDIT: - Май доста разводниxме темата - Като прочета книгата ще коментирам - стига да има какво :)
29.05.05
12:10
мен ламбарда ме кефи много нзнам защо така го критикувате и дали франк зейн наистина изглежда по добре от него не знам като ги сравнявам ан снимки ... абе на пича ме кефи структурата , която е много правилна не като на днешния олимпия голям и грозен .....