казано от emzo на 06.06.11, 20:11:
Комунизъм :D
p.s. не съм аз
Да ама и ти си от тях! (devil)
Емзо, бързо казвай какво се прави екстрактът от зелен чай, преди да са ме подхванали другите що купувам нещо дето не знам как се използва. :D Смятам да го комбинирам със сида и кофеин, екстрактът съдържа 40% полифеноли и съм поръчал 200г. като смятам да го капсулирам, въпроса е по колко мг. да правя капсулите?
Мнението беше редактирано от Valdis на 06.06.11 20:20.
06.06.11
20:38
казано от Андриан К на 06.06.11, 19:32:
Позволи ми да не се съглася с теб.
Далеч съм от мисълта, че трябва да си на моето мнение. :)
Най-малкото не виждам смисъл и основание да анатемосвам интервюто като безполезно още преди да съм го прочел. :)
Кой какво може да научи от Мария - нямам представа. Гледам само в собствената си чиния.
казано от Едуардо на 05.06.11, 22:39:
казано от gips на 05.06.11, 16:49:
Малко е старо, но е добро...
Това истина ли е ?
Мисля, че е fake
Кой избира хората за интервю btw?
Трябваше ми един цитат от дневника на Мария в подкрепа и на моята чуденка защо е това интервю. За съжаление дневникът го няма вече, но смътният ми спомен, понеже доста отдавна не съм виждала активност от нейна страна във форума, е, че беше писала, не претендирам за точност на цитата, че спира да пише тук и ще си пише само в ЛТЛ. Чела съм и дневниците, един ли беше, много ли бяха, не помня, чела съм й мнения, лично аз съм съгласна, че има много по-подходящи хора за интервю, лично за мен - много по-полезни. Същевременно и Кольо е прав, че в крайна сметка от всеки може да се извлече и нещо полезно. Нека да видим за какво става въпрос на този етап и тогава да видим - кое е полезно и кое не :)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 06.06.11 23:21.
06.06.11
22:04
Мнението беше редактирано от picco ' на 06.06.11 22:13.
казано от emzo на 06.06.11, 20:40:
500mg :P
Пий по 2-3капс на прием, че са малко полифенолите.
Капсулите са размер 00 и мисля, че спокойно ще поемат 1000мг., но не съм сигурен екстракта може да се окаже със по-ниско относително тегло от Alcar примерно. След седмица ще се разбере.
Мисля, че интервюто се прави с цел да се покаже промяната у М.Никифорова. Положителна (надявам се)
Мнението беше редактирано от Fallen на 06.06.11 22:13.
казано от gips на 06.06.11, 22:13:
Мисля, че интервюто се прави с цел да се покаже промяната у М.Никифорова. Положителна (надявам се)
Ами не знам, ама ако бях потребител, който чете тук от, да кажем, 3 месеца, нямаше да мога да й задам никакви въпроси, ако не знам, че пише в ЛТЛ. Та от тази гледна точка...
Божееее, дай ми сили да не се заколя...Наще са станали отвратителни, откакто почнах да спазвам режим и да тренирам, и те да се ангажират по малко покрай мен, направо не мога да ги позная :@ :@ :@ :@ :@
06.06.11
22:39
И аз щях точно да питам същото :D
Извинявам се, момчета (blush) :D
ЛТЛ=LTL=LiveToLift - ще ме изхвърлят за реклама, ама не е целенасочено :D Сайтът на Лазар Радков
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 06.06.11 22:53.
Не сериозно какво е ЛТЛ google ми вади някаква ламарина
отговора даден докато съм писал sry :(
Мнението беше редактирано от Stan на 06.06.11 22:52.
казано от Valdis на 06.06.11, 19:50:
А да се замисляш, че от всичките 40 000, това интервю може да е интересно и поучително на едва 1%?
Тези интервюта са с предимно светска/социална насоченост.
С оглед на това, Мария е идеален кандидат - нещо е поразбунила духовете. :)
Не виждам, защо е това противопоставяне на нейното интервю.
В крайна сметка, тя очевидно притежава хъс, освен това смелост да експериментира със себе си(дори и до крайности), а заедно с това е натрупала доста и разнообразен опит - добър, лош, всякакъв.
В много случаи, някой опитал от всичко на гърба си, може да е доста по-полезен, влизащ в положение и говорещ на разбираем език, отколкото някой, който само си е хапал буквара и не му е стискало да промени нищо у себе си.
06.06.11
23:09
Срещу човешката глупост е нормално да има съпротива или поне от мислещите.
Какъв хъс и какво е променила? Кой видя промяна във всичките снимки тип “фесбук”? Хубаво изпитала е колосални глупости върху гърба си, но всеки чел въпросните дневници е видял, че дори не осъзнава какво върши. Серията от въпросната сага в която сама се прецака - какъв беше извода, че ще си продължава по същия начин. Всичко това ако оставиме доказания факт колко е неуравновесена и лабилна /последното ми твърдение е подкрепено с доста примери тук във форума/. Малоумниците не искат да прочетат важните теми и да извадят поука от написаното и синтезираното в тях, а какъв опит ще почерпят от въпросното интервю? Или не сте чели дневниците на Никифорова или сте забравили какво има вътре.
п.п. Силно препоръчвам на защитниците на въпросното интервю да отворят въпросните дневници и да ги изчетат /това ще им е достатъчно наказание/. Модераторите могат да върнат изтритите ако има такива, защото беше едно триене и връщане, че чак не знам какво стана вече с тях, но ще е хубаво за всички за си припомнят какво има да каже тя за фитнеса и здравословния начин на живот, а не да се отговаря със заучени фрази на предварително зададени въпроси.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 06.06.11 23:13.
07.06.11
00:15
Сега се сетих за една случка преди месец.Почивам си в фитнеса между серия и се заслушвам в някакви трениращи :D Някав дига от лег и трепери целия,друг го пита защо трепери,а някакъв се обажда-то си е нормално за него,вчера го пращам до магазина за кисело мляко той ми носи айрян. :D :D
казано от huckleberry на 06.06.11, 19:41:
А за отиващите в чужбина.. Един амбициозен човек изправен пред положението да е в държава кадето до върха се стига само с престъпност.. ако има малко морал ще иде в чужбина да стига върха по честния начин. :)
И как ще стане по-хубаво място България, като добрите деца, ония кадърните и морално извисените бягат?
07.06.11
09:19
казано от Андриан К на 06.06.11, 18:38:
Има къде къде по-интерестни хора за интервю:antov12, Solomone Kane…
За съжаление, са интересни само за част от нас, които се интересуваме задълбочено от този спорт.
За болшинството, личните драми са по-любопитно и пикантно четиво.
07.06.11
09:28
казано от martinski на 06.06.11, 22:23:
Божееее, дай ми сили да не се заколя...Наще са станали отвратителни, откакто почнах да спазвам режим и да тренирам, и те да се ангажират по малко покрай мен, направо не мога да ги позная :@ :@ :@ :@ :@
Добре дошъл в клуба! месечна или целогодишна абонаментна карта желаеш ? Попълни формуляра с три имена, адрес и така нататък от днес си член на клуба на изоставените неизоставени дИца... :Д:Д:Д:Д
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.06.11 09:28.
07.06.11
09:35
Какво ви пречат родителите бре? Моите май са доста доволни от това, че вече сам си купувам това, което ям и спрях да опостушавам хладилника всекидневно. :D
07.06.11
09:35
преигравате доста
07.06.11
09:59
разбира се че преиграваме... шоу да има дето се вика :)
Аз не знам какво толкова сте се хванали за това интервю с Мария. В крайна сметка екипът на изданието си преценява.
В краткосрочен план “четивото” ще е полезно - ще привлече доста хора, коментари, мнения, а за медия, разчитаща на реклами за издръжката си, това е много добре. В дългосрочен план пък ще има поне малък негативен ефект върху общия имидж на бб-тийм. Хората са преценили, че първото надделява, а вредите от второто са незначителни и толкова. :) Сякаш не сте чели по сериозни вестници интервюта с хора като Слави Бинев, Венци Стефанов, Иван Славков (поне докато беше жив, сега е малко по-трудно), Митьо Пищова и какви ли не още нашенски величия на мисълта и словото. :)
казано от Boby_ на 07.06.11, 10:03:
Аз не знам какво толкова сте се хванали за това интервю
Правилно, аз съм чел 2-3 на кръст и от от първите.
http://www.gong.bg/fun_corner.php?fun_corner_id=1411
Е с това ме поздравяват : )))))
казано от Едуардо на 07.06.11, 12:28:
Поздравче :P
Toва излезе по-рано и повече ми допада:
@емзо прочетох мнението ти за течния шоколад и сега упуках 200 грама заради теб, прикрепен с бисквити :D :D :D
07.06.11
16:32
Тъпизъм:
“Който не е падал по стълбите, не знае какво е!” :D
казано от Rikoo на 07.06.11, 15:57:
@емзо прочетох мнението ти за течния шоколад и сега упуках 200 грама заради теб, прикрепен с бисквити :D :D :D
То това сигурно беше преди месец :P
07.06.11
18:31
казано от emzo на 07.06.11, 16:45:
казано от Rikoo на 07.06.11, 15:57:
То това сигурно беше преди месец :P
преди месец... значи 99% се е появил учен от Финладндския Ъндърграунд Комитет по Юнизиране съкратено ‘’ФЪК Ю’’ който е доказал, че течния шоколад е много вреден...
Кой чисти и кой не не знам , но скоро ще получа
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01758/kinect-module_1758200c.jpg
и почвам да се тъпча като невидял и ще скачам като луд на това :Д :Д
Мнението беше редактирано от Стоян на 07.06.11 20:01.
07.06.11
20:06
А ти нямаш ли да учиш за изпити?