04.06.11
12:47
Здравейте , туко що навърших 19 , и да кажа че от 1 година и нещо след инцидента който имах ... кантара си седи все на 77-78 килограма , като се има напредвид че тренирам добре и се храня пълноценно с чиста храна и се опитвам да спазвам някакъв режим, та .. реших да си взема добавки за покачване на мускулна маса и те са - Аминокиселини на прах, Креатин на прах, Анимал М - стак , Суроватъчен протеин , и Азотен Бустар Jack3d 3d , та въпроса ми е някой с по компетентно мнение може ли да ме напъти как да ги приемам най добре и дали има нещо лошо ако всичко използвам от това , понеже специално бустара и м-стака са доста силни добавки ? Казаха ми само че нямало смисал от креатин щом имам Бустар , понеже в него се съдържало, но също така да пия 1 доза креатин след тренировка не било зле.Тренирам от 4 години , висок съм 179 и съм 78 килограма . Благодаря предварително
Темата беше редактирана от Petko Shekerov на 04.06.11 12:58.
04.06.11
12:59
не съм е едитвал , категоричен съм , както казах тренирам от 4 години ! имам и клипове ! но нека да оставим това на страна , като цяло се целя повече от това което е на снимката, искам сега вашите предположения понеже не съм взимал до сега такива добавки да ги пия сериозно, бил съм само на креатин и амино
На опаковките си пише кое как и по колко се приема.За буустера не се притеснявай.Количеството креатин в него е символично и няма проблем да приемаш допълнително,което дори е препоръчително.Друг е въпросът дали си опитвал този вид буустер и дали ти действа на теб лично,защото този вид продукти се усещат строго индивидуално.
07.06.11
12:29
казано от a.k.a. The Boss на 04.06.11, 13:40:
На опаковките си пише кое как и по колко се приема.За буустера не се притеснявай.Количеството креатин в него е символично и няма проблем да приемаш допълнително,което дори е препоръчително.Друг е въпросът дали си опитвал този вид буустер и дали ти действа на теб лично,защото този вид продукти се усещат строго индивидуално.
вчера направих сефтето на Бустара , да ти кажа 12 часа сърцебиене , 120 пулс , на части намаляваше ту се ускоряваше, като цяло в залата направих много добра взривна тренировка, но не можах да заспа и нито ми се ядеше след тренировката до 8 часа сутринта днес , прибирам се от залата , не ме свърта на 1 место а изпих препоръчителната доза от 1 лъжичка, май или ми е много или някоя съставка от типа на Кофеина не ми влияе добре, ходих на доктор ми правят кардиограма , всичко нормално , явно са моментни изблици, но и преди съм получавал сърцебиене понеже стоя до много късно