06.06.11
18:20
Здравейте , туко що се прибрах от тренировка , и като цяло си взех jack3d 3d , с animal m-stack комбиниран с амино киселини на прах , та ефекта който забелязох още в началото беше веднага пулса ми се повичи, сърцето ми напращо щеше да изкочи не ме свърташе на 1 место , отивам в залата “Абе не моа се запра” прибрах се , още не ме свърта на 1 место .. та това нормално ли е ? до сега не съм употребявал бустар нито пък анимал м стак , не превиших и дозите.. таа.. това нормално ли е , фитнес инструктора ми каза че така били преди тренировъчните
Темата беше редактирана от Petko Shekerov на 06.06.11 18:25.
При мене нищо от посочените не ми направи по-специално впечатление. Напомпах се само малко по-бързо от обикновеното и това беше.
06.06.11
18:27
то от това което четох , по принцип усещането било индивидуално .. на всеки различно
Усещаниятата варират от човек до човек и в зависимост от продукта като биват повишен пулс, повишено потене, усещане за иглички по кожата, по голяма вускуларизация, повече енергия. От негативните може да бъде гадене, виене на свят , следтренировъчен краш, проблеми със съня.
Това са само тези които аз съм изпитвал а има и още.
При мене лично от Jack3d-а, усетих добра концентрация,напомпване и някак си не чувствах умора след всяка серия. Дозата беше 1 лъжичка и половина (толкова ми беше сложил 1 приятел да го пробвам). За 50 мин. направих гръб,трицепс,корем и кардио :D
Първата ми тренировка с Jack3d ... ами усещането беше все едно влизам в бой .Сякаш мощен прилив на адреналин ... напомпването беше също забележимо ... обикалях залата като луд :D
С времето ефектите станаха по леко забележими до степен малко по-добро напомпване и малко повече енергия ... Увеличената доза също не помогна кой знае колко ,че да се върнат ефектите от първите приеми на продукта .Съмнявам се ,че ще поръчам отново ... Макар да призная ,фокуса и хъса който ти дава буустера дават огромен принос за провеждането на 100%-това тренировка .
Скоро ще взема C-bol (ВазоДианаболна креатинова м-ца), при който повечето от ревютата говорят за напомпване траещо 5-6 часа след тренировка ... ще споделя мнение
06.06.11
20:19
незнам но лично аз веднага след употребата на бустара , пулса ми се повиши , по едно време помислих че това не е нормално ... отидох към залата.... помислих си да се върна , след като отидох в залата , направих много добра взривна тренировка, пулса след това ми спадна драстично , в залата си го премерих беше около 120 , прибирам се ... лум.. пак 120 ме одари и 3 -4 часа вече не ме свърта на 1 место ( разкарвах се и направо подскачах , идваше ми още 1 тренировка) , даже пих валериана да се успокоя, ходих дори и до болницата да ме видят - сърцебиене , и пих валериана ... май ще го спирам не е за мен или незнам ...още се чувствам превъзбуден а не ми се и яде при положение че тренирах :Д ще легна да поспа да ми се нормализира пък , утре до личния да видия тоя М-стак и тоя Буустар кво ше ми кажат
казано от Petko Shekerov на 06.06.11, 20:19:
незнам но лично аз веднага след употребата на бустара , пулса ми се повиши , по едно време помислих че това не е нормално ... отидох към залата.... помислих си да се върна , след като отидох в залата , направих много добра взривна тренировка, пулса след това ми спадна драстично , в залата си го премерих беше около 120 , прибирам се ... лум.. пак 120 ме одари и 3 -4 часа вече не ме свърта на 1 место ( разкарвах се и направо подскачах , идваше ми още 1 тренировка) , даже пих валериана да се успокоя, ходих дори и до болницата да ме видят - сърцебиене , и пих валериана ... май ще го спирам не е за мен или незнам ...още се чувствам превъзбуден а не ми се и яде при положение че тренирах :Д ще легна да поспа да ми се нормализира пък , утре до личния да видия тоя М-стак и тоя Буустар кво ше ми кажат
:D :D :D Личния ще ти каже да спреш да се зобиш. :D Следващия път просто вземи 1/3 от дозата за да видиш как ти понася.
06.06.11
20:33
казано от Valdis на 06.06.11, 20:25:
казано от Petko Shekerov на 06.06.11, 20:19:
:D :D :D Личния ще ти каже да спреш да се зобиш. :D Следващия път просто вземи 1/3 от дозата за да видиш как ти понася.
човек гарантирам ти до сега , съм пил неща от сорта на креатин, амино киселини , глутамин и анимал пак ( повече разчитам на гена ми ) ... реших да пробвам нещо по ‘’хард’’ и май май не е за мен .... 1 лъжичка си сложиш колкото е препоръчано май трябва да се наполови , найстина ефект има в залата подскачах и си правих с 100 килограма леженката каквото си искам но след това... мн превъзбуда ...
Нормално е ако си свръх-чувствителен към стимулантите вътре, просто намали дозата.
06.06.11
22:35
Добре де пиеш бустер за първи път и си се хвърлил на единия от най-силните?
Пък и не се научихте как се приемат продукти със силни стимуланти и как се определя личния толеранс към нещо?
Аз за първи боостер пих дарк реидж... нищо,че ти е първи пии си го.Аз от дарка си ходех на тренировки 2 месеца буквално надрусан да тренирам...мн яко е :D :D :D
07.06.11
06:53
ами на кутийката не случайно пише първите 3 пъти като се използва продукта да НЕ СЕ превишава дозата от една лъжичка! На мен като цяло и една ми е много :).
07.06.11
09:10
Ефектите, които описваш са причинени най-вече от една от състаквите на бустера - 1,3 Dimethylamylamine .
07.06.11
12:14
ами дозата ми беше препоръчителната 1 лъжичка , но май ми е много понеже не съм свикнал , аз доста се стреснах понеже имах към 12-13 часа сърцебиене и безсъние следователно , почетох из форумите чуждестранни и т.н видях по подробно съставките и виждам че има и Метил - ксантини (Кофейн и Теофилин) като прочетох подробно страничните ефекти на тея елементи видях точно тези които ми се появиха - загуба на апетит , сърцебиене, повишен пулс , днес ходих на кардиограма след като поспах 3-4 часа и кардиограмата даже ми отчете намелен пулс което е добре.. направо нз .. ха ха , лекаркат каза или да го спра тоя бустар или да намаля дозата , четох също че на някои войници които са го употребявали при кръвна проба отчитало положително съдържание на Метамфетамини в кръвта ( казват че било мит но незнам.. ) също така 1 момче аритмия получило, ще пробвам следваща тренировка с 1/3 от дозата да видим как ще м исе отрази че буквално си бях дрогиран вчера
07.06.11
12:17
Аз Jack3d го пия по 1/3та доза само поради същите причини :).
07.06.11
12:18
Съвсем приятелска забележка - четенето е трябвало да го направиш преди да приемаш добавки, особено предтренировъчни стимуланти. Тогава може би нямаше да стигнеш до неприятните усещания и щеше да намалиш риска за здравето си. Тези продукти не са играчка.
07.06.11
12:37
казано от Кольо Пияндето на 07.06.11, 12:18:
Съвсем приятелска забележка - четенето е трябвало да го направиш преди да приемаш добавки, особено предтренировъчни стимуланти. Тогава може би нямаше да стигнеш до неприятните усещания и щеше да намалиш риска за здравето си. Тези продукти не са играчка.
точно за тоя бустар изчетох цяла България форумите , като оплаквания, странични ефекти , и т.н навсякъде коментарите бяха от типа че ” усеща се съвсем индивидуално” явно си е просто до организъм докато не пробваш не може да разбереш какво ще стане