Предложете нещо

05.06.11
20:16

Здрасти :) .Реших да се позанимавам малко лятото с лостовете..малко на въздух.Тренирам от има няма 1 месец като ходя през ден.Предложете някаква примерна програмка.Максовете са ми 4 силови, 4х12 набирания широк и 4х15 кофи (за да се ориентираме как съм от към сила) 73 кила малко ми тежът но съм се мотивирал :).Проблема, е че не знам много упражнения.Даите някаква идея моля :(

05.06.11
20:36

assd

Мнението беше редактирано от Sisi на 24.05.14 20:19.

05.06.11
21:05

http://www.bb-team.org/fitness/workouts?equipment=745&gender=247

06.06.11
00:53

Малко ли клипове има в YouTube или Vbox.Ще се изненандаш,колко много са.

06.06.11
11:09

Като за начало може да комбинираш различните видове хват(подхват,надхват и смесен) с различната ширина на хвата.При кофичките също може да разнообразяваш с различна ширина на хвата.

TN

06.06.11
14:54

73 кг ? Височина ??

Подбери като тренираш и ги раздели на гръб / трицепс / гърди / рамо

Ако искаш ги групирай! За крака клекове и отскоци за прасеца е добре подвигането на пръсти,но с един крак и ги редуваш (защото с два е прекалено лесно!)

И...Каква ти е целта?

07.06.11
18:34

казано от The Next на 06.06.11, 14:54:

73 кг ? Височина ??

Подбери като тренираш и ги раздели на гръб / трицепс / гърди / рамо

Ако искаш ги групирай! За крака клекове и отскоци за прасеца е добре подвигането на пръсти,но с един крак и ги редуваш (защото с два е прекалено лесно!)

И...Каква ти е целта?

177см съм.За краката клек с един крак просто е невъзможно, не че ми е трудно,а имам контузия в дясното коляно и много се натоварва от точно тез клекове.Целта ми е 70кг, но с по стегнато тяло и по-нисък % мазнини (но това си е до диетата).Друга цел ми е експлозивна сила (вкл. и краката)

TN

07.06.11
20:29

Честно да ти кажа нямам си представа какво експозивна сила особенно за краката ще направиш на лоста. А за горната част на тялото как ще правиш нещата? Най-добре ще е до сложиш тежести като се набираш,правиш кофички,лицеви,ВЪВ ВСИЧКИ УПРАЖНЕНИЯ! Въпреки,че експозивна сила на лостове трудно ми се вижда,сила да,възможно,но експозивна не знам.Нека да видим някой друг какво мисли!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1