05.06.11
20:16
Здрасти :) .Реших да се позанимавам малко лятото с лостовете..малко на въздух.Тренирам от има няма 1 месец като ходя през ден.Предложете някаква примерна програмка.Максовете са ми 4 силови, 4х12 набирания широк и 4х15 кофи (за да се ориентираме как съм от към сила) 73 кила малко ми тежът но съм се мотивирал :).Проблема, е че не знам много упражнения.Даите някаква идея моля :(
05.06.11
21:05
http://www.bb-team.org/fitness/workouts?equipment=745&gender=247
Като за начало може да комбинираш различните видове хват(подхват,надхват и смесен) с различната ширина на хвата.При кофичките също може да разнообразяваш с различна ширина на хвата.
06.06.11
14:54
73 кг ? Височина ??
Подбери като тренираш и ги раздели на гръб / трицепс / гърди / рамо
Ако искаш ги групирай! За крака клекове и отскоци за прасеца е добре подвигането на пръсти,но с един крак и ги редуваш (защото с два е прекалено лесно!)
И...Каква ти е целта?
казано от The Next на 06.06.11, 14:54:
73 кг ? Височина ??
Подбери като тренираш и ги раздели на гръб / трицепс / гърди / рамо
Ако искаш ги групирай! За крака клекове и отскоци за прасеца е добре подвигането на пръсти,но с един крак и ги редуваш (защото с два е прекалено лесно!)
И...Каква ти е целта?
177см съм.За краката клек с един крак просто е невъзможно, не че ми е трудно,а имам контузия в дясното коляно и много се натоварва от точно тез клекове.Целта ми е 70кг, но с по стегнато тяло и по-нисък % мазнини (но това си е до диетата).Друга цел ми е експлозивна сила (вкл. и краката)
07.06.11
20:29
Честно да ти кажа нямам си представа какво експозивна сила особенно за краката ще направиш на лоста. А за горната част на тялото как ще правиш нещата? Най-добре ще е до сложиш тежести като се набираш,правиш кофички,лицеви,ВЪВ ВСИЧКИ УПРАЖНЕНИЯ! Въпреки,че експозивна сила на лостове трудно ми се вижда,сила да,възможно,но експозивна не знам.Нека да видим някой друг какво мисли!