Help za korema

Темата е заключена.

21.05.04
19:20

Kajete niakakvo uprajnenie, razli4no ot vdigane na krakata ot vis, za dolen korem. Mnogo tupo stava, gore imam plo4ki, a dolu edva li ne 6kembe. Mersi predvaritelno za vsi4ki predlojenia.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:27.

21.05.04
20:00

[quote author=“Mr. Muskul”]Kajete niakakvo uprajnenie, razli4no ot vdigane na krakata ot vis, za dolen korem. Mnogo tupo stava, gore imam plo4ki, a dolu edva li ne 6kembe. Mersi predvaritelno za vsi4ki predlojenia.

Да ти кажа и аз го имам същия проблем...казаха ми да пиша цифри с краката в седнало положение, ама за са почти никаква разлика

AT

21.05.04
21:17

lqgash na zemqta i s kraka izpunati hubavo si pishesh trite imena

v zalata moje da pravish edno uprajnenie na lejankata lqgash po grub i se hvashtash s ruce otdolu i vdigash krakata da stane 90 gradusov ugul i sled tova povdigash krakata nagore i nadolu kato naprqgash korema i krusta malko ama gledai da se susredotochish v korema mnogo e dobro uprajnenieto v nachaloto dokato uspeesh da go napravish tochno e malko slojno no opitai i 100% shte razberesh kakva e celta

Преди всичко, за да имате плочки и в долната част на корема, трябва генетично да ви е такава мускулната структура, след това да имате изградени мускули и не на последно място да нямате мазнини в тази част. Ето някои упражнения:

http://www.bb-team.org/exercise/korem/kombinacii.php
http://www.bb-team.org/exercise/korem/povdigane_kraka.php

21.05.04
21:54

Sax iasno za plo4kite :)  Problema e poslednoto deto go izbroi. Az edinstveno tam trupam maznini i se draznia, 4e mi razvalia korema. Mersi mnogo za linkovete. v-obraznata presa ne6to ne mi deistva to4no tam…6te se ograni4a s povdiganeto na krakata. A da si pi6a imeto napravo mi skapva krusta. :( Atari blagodaria i na teb za tova uprajnenie s povdiganeto na krakata.

BA

22.05.04
09:23

Mr. Muskul, колега на няколко места съм го писал за коремчето ;) чети първо останалите постове и после поствай тази тема вече сме я обсъждали...
“С коремните преси се правят плочките, а с бягане се “показват” “.
Така, че щом имаш мазнини бягане му е майката, а пресите му са таткото ;) Ще ходиш да бягаш всяка сутрин, след това като се прибереш преди да се изкъпиш правиш 5 серии коремни преси каквито искаш... и тогава влизаш в банята. Стратегията е изпитана. Аз имах същия проблем. Но сега съм мнооого по-добре. Ако искаш пробвай само за една седмица да видиш какъв ще е резултата...
Успех!! ;)

А, забравих да спомена нещо за разширения стомах - ще го кажа като конкретен случай с мен. Изчистих много пресата, оформих плочки, всичко, но никога не изглежда релефна освен ако не ходя с постоянно стегнати мускули. Коремът ми стои леко издут все едно си имам шкембе, което е резултат от многото храна, която приемах преди време. Сега правя някакви упражнения уж за корекция на това състояние, ама ефект не съм видял още.

Та ако ви е издута долната част не си мислете, че имате мазнини и не си гледайте мазнините на корема докато сте седнали или прегърбени - винаги ще се набира някаква кожа, но това не е мазнина. :)

22.05.04
15:13

Bad Boy iasno de, prosto az imam plo4ki, no gore. Niakude 6 sa. :)  Sled tova sledva edna izdutinka s maznina. Kato ia stegna, otgolu se 4uvstva tvurdo i hubavo, no otgore ima sloi slanina. Zatova pitah za po izolira6to uprajnenie. Pravia povdigane na krakata ot vis kato lud, po 10 serii i 20 povtorenia. Prosto rezultata ne me zadovoliava i iskah malko raznoobrazie. Ina4e pravia kardio vseki put i sum relefen. Samo tam ostana maznina i malko vuv vutre6nata 4ast na begroto. Za tam pravia 10 serii po 100 povtorenia na edna ma6ina i efekta e strahoten.
Sax imam leka lordoza i dali moje da e ot tova?

22.05.04
20:17

Moje li da se bqga po nqkoe drugo vreme za releff na korema ?? Prosto sutrin hodq na u4ilishte i nqmam vazmojnost (osven ako nqmam 1viq 4ass fizkultura , koeto tazi godina ne e taka :lol:  ) Sega lqtoto 6e e dobre ,ama sled tova 8)

23.05.04
10:55

sazz според мен важното е да бягаш независимо кога, за релеф на първо място диета на второ аеробика (бягане) а времето е без съществено значение. Сутрин е добре ама като нямаш възможност тичай когато имаш примерно след тренировка или привечер как ти е удобно.
Б.р.  Или голямото междучасие излизаш навън и тичаш 20 мин супер ше е :D :D

BA

23.05.04
21:29

Mr. Muskul по принцип най-добре е да бягаш сутрин и след тренировка. Но ако тогава нямаш възможност бягай когато имаш. Важното е все пак да бягаш ;) А след бягането прави коремните преси за по-голям ефект. Айде успех!

23.05.04
23:21

А защо не и с плуване

26.05.04
16:51

Мисля че някъде бях писал отговора, но с плуване не позволявате на тялото да достигне оптималната за топене на мазнините температура. Да сте виждали релефен плувец!

BA

26.05.04
17:17

maxx_muscular и аз се сетих за този пост твоят дето беше писал за плувците, но някои ти беше отговорил, че точно защото е студена водата организма се опитва да стабилизира температурата и се ускорява метаболизма и горенето на мазнини...
Mr. Muskul ако не ти се бяга можеш да пробваш с боксова круша. Хем ще ти заякнат ръцете, хем и доста се изпотяваш от крушата ;) Но гледай да удряш, когато нямаш тренировка, именно защото много се изморяваш и няма да можеш да направиш пълноценна тренировка. Или може да пробваш сутрин боксова круша, а вечерта тренировка. Ако не ти идва много тежко ще е добра комбинация. Но внимавай да не претренираш... Успех !!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1