Май развивам гинекомастия ;(

07.06.11
22:10

Здравейте.От вчера ми седи някакво топче в едната цицка,на 17 години съм.Имал съм такива топчета когато влизах в пубертета на 13-14 годинини.Защо се е появило? Знам,че има някъква връзка с хормоните и,че на анаболаджиите им става така.Аз не зимам нищо,преди 2 седмици ми свършиха греен магнитуда и дарк реиджа,сега пия само кленбутерол от 1 седмица вече,но едва ли е от него.Другото което промених наскоро е яденето,махнах хляба и като цяло намалих въглехидратите за сметка на протеина.Другото което промених е програмата 2 пъти в седмицата правя 5х5 и по ведъж спринтове,крос,скачане на въже.

07.06.11
22:43

Абе не те ли е срам на 17г. да взимаш кленбутерол, предполагам не си асматик?

07.06.11
23:07

К’во толкоз :Д

07.06.11
23:14

Aсматик съм честно :D само дето клена си го зимам по моя рецепта :Д
Как мислите момчета,от клена не е,той няма общо с хормоните.Има ли варянт да ми се е вдигнало производството на собствен тест и за това да е станало така.Плс некой да каве нещо щотот сум се здухал здраво :(

07.06.11
23:19

Не....

07.06.11
23:24

казано от mehur40 на 07.06.11, 23:14:

Aсматик съм честно :D само дето клена си го зимам по моя рецепта :Д
Как мислите момчета,от клена не е,той няма общо с хормоните.Има ли варянт да ми се е вдигнало производството на собствен тест и за това да е станало така.Плс некой да каве нещо щотот сум се здухал здраво :(

Не самия тестостерон ти е проблем, а това че ароматизира в естроген, което само по себе си говори за хормонален дисбаланс. Кога ще разберете, че подобни проблеми не се решават във форумите? Ако си достатъчно разумен ще потърсиш компетентната помощ на ендокринолог.

07.06.11
23:37

Не гинекомастия,а опашка ще ти порастне в скоро време.Не знам откъде ви пълнят главите с подобни глупости,но да помпаш креатинови и азотни продукти на твоята възраст си е игра с огъня.Просто си нямаш идея какво си причиняваш.За кленбутерола,този,който ти го е продал, е направо за затвора.

08.06.11
17:01

Да ти кажа, честно никой не може да ти отговори на този въпрос при положение, че не си сложил поне 1 снимчица да се види за какво става на въпрос.... ;)

08.06.11
18:16

То няма какво да се види,но се напипва,от 2 дена ми е така.Тия дни ще ходя до личната да видим тя какво ще каже

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1