29.05.11
10:54
Здравейте:)
Казвам се Габриела на 18 години и съм изключително мотивирана от идеята да водя подобен дневник.Следя ви повече от година даже почти 2 ,но едва сега се чувствам достатъчно отговорна ,за да се включа:))
Теглото ми е 52.5 кг,16% мазнини,талия 62см,бедро 47см.Целта ми е намаляне на процента мазнини,чистене като цяло понеже имам сланинки по корема и паласки.Като цяло правя този дневник за личен стимул и разбира се ще се радвам на съвети и конструктивни критики
Относно храненето опитвам се да се придържам към НВД ,но поради голямото количество плодове което ям,доста се отклонявам.Единствената ми пречка е сладкото-проваля ми живота:Д
Наскоро отслабнах-бях 58.5 кг,слалих 11 см от корема и по 6см от всяко бедро .Бях грозна картинка :Д
Тренирам с Power plate 3-4 пъти седмично -корем,крака и малко ръце.Но смятам да наблягам повече на ръцете,понеже много искам поне лек релеф.
Засега целта ми е 14% подкожни мазнини
Ето го и храненето ми досега:
6.00-кафе+150 мл прясно мляко 0,1% +200 гр ягоди
9.30-250 гр салата айсберг+зехтин,балсамов оцет и малко сол+100гр сьомга
казано от Gabyyy Shayk на 29.05.11, 10:54:
Тренирам с Power plate 3-4 пъти седмично -корем,крака и малко ръце.Но смятам да наблягам повече на ръцете,понеже много искам поне лек релеф.
Ако искаш “поне лек релеф”, наблегни на тренировките, махни Power plate-а.
Не казваш килко си висока, и освен ако не си 148 см, с тези мерки, които си написала не мисля че сваляне на още килограми ще ти е от голяма полза.
08.06.11
10:07
Това за целият ден ли е :O
И щом си 16% не знам какво точно ще сваляш!