Taка нареченото "СЛЪНЦЕ" - техника ?

08.06.11
20:00

Здравейте. През свободното си време съм на лоста и успоредката ( в двора ми са ). Първоначално не можех да правя и 1 набиране с какъвто и да е хват, с продължение на времето се научих на доста неща - набирания (всякакви хватове), силово, коремно, с 1 ръка, с пляскане ... Искам да се науча да правя и слънце, знам, че имам силите да го направя, но нямам познат, който да може да го прави дори не знам техниката каква е. Ще съм благодарен, ако  някой стрийт фитнес маняк ми каже каква е техниката и ако може някакво видео (не мога да намеря). Лек ден и приятно трениране !

08.06.11
20:12

Ето предостатъчно слънца, за да схванеш техниката :D

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 08.06.11 23:51.

08.06.11
23:34

Мерси, но какво е това на ръцете му и дали с този аксесоар е по-лесно? Фитили или бинтове са...

АЧ

09.06.11
11:11

Никола Тачев - един от най-известните лостаджии в България, ми беше казал, че слънцето е инерционно упражнение. Иска се голяма координация за него, защото докато се въртиш незнаеш разположението ти на тялото.

10.06.11
21:56

Привет.По принзип тези т.н аксесоари на ръцете аз знам ,че се наричат каиши.Можеш и сам да си направиш (нз дали се продават някаде).Те служат за да не паднеш от лоста.А отностно техниката има много клипчета,но в провечето случай са на руски език.

19.01.13
08:21

Н

Мнението беше редактирано от иво иванов на 19.01.13 08:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1