Моят дневник

Темата е заключена.

08.06.11
16:53

Здравейте, доста се чудих дали да си направя дневник, но най-сетне се реших. Искрено се надявам да получа съвети, дори под формата на критики. Основната ми цел тук е да се науча как да се храня, за да имам достатъчно енергия да правя това което най-много обичам, да тичам. Другата ми цел е да намаля процента на подкожните мазнини. Накратко за мен на 16 съм, висока съм 157 и теглото ми е 49/50/51 (не съм сигурна за килограмите,но чесно казано не ме интересуват особено). Тренирам по четири пъти в седмицата, за сега. Май това е всичко, усмихнат ден на всички..

TN

08.06.11
19:38

Не знам какво точно искаш да сваляш? На колко % подкожни си?

08.06.11
20:25

казано от The Next на 08.06.11, 19:38:

Не знам какво точно искаш да сваляш? На колко % подкожни си?

Ами за проценти не мога да кажа, но знам със сигурност, че мога да си хвана паласките (о, колко отвратително звучи), общо взето имам нужда да намаля подкожните от талията надолу.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1