Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.06.11
17:19

И в отговор на това, колко опасен спорт бил бодибилдинга и как увреждал целия организъм и т.н. и т.н. журналистически сказки, предлагам на вниманието ви този клип:
Аз поне, такива травми във фитнес зала не съм виждал.

08.06.11
17:27

Е, то ако говорим за травми в спорта, бодибилдинга е на едно от последните места, може би някъде между шаха и тениса на маса :D

Някой ако има клипче с травми по време на партия шах, ще се радвам да го видя! Изключваме бой между шахматисти :D

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 08.06.11 17:29.

08.06.11
17:31

казано от ProXxX на 08.06.11, 17:28:

Някой ако има клипче с травми по време на партия шах, ще се радвам да го видя! Изключваме бой между шахматисти :D

Травма в шах-мата може да се получи само, ако някой те наръга с офицера в окото :D
Друг е въпроса, доколко това е спорт :)

08.06.11
17:33

Или, може да паднеш от стола, както и да си изкълчиш ръката, докато местиш фигурите :D

може да спукаш капиляр в мозъка от мислене ... а това е доста сериозна травма според мен :D

P&

08.06.11
17:35

Може най-брутално да те настъпят и да ти счупят пръстите :D

BU

08.06.11
17:42

казано от Valdis на 08.06.11, 07:30:

казано от DeadManWalking на 08.06.11, 02:34:

Съгласен съм само за едно от цялата дискусия - бодибилдингът е суетен. :)

Както и трибоя, именно няколко трибойци  бих определил като най-суетните потребители  във форума :D Нима постояното парадиране и търсене на внимание не е суета??? I`m really sorry, пропуснах една личност, която бие всички ни, по параграф суета. :D :D :D

Ти кой беше?

Владимире, ако боравеше свободно и правилно с правилото за пълен член в българския език, най-вероятно нямаше да се чудиш дали шахматът е спорт или не.

08.06.11
17:59

казано от DeadManWalking на 08.06.11, 17:42:

Ти кой беше?

Бих ти отговорил, ама поради факта, че отговорът ми ще бъде изтрит прецених, че няма смисъл.

http://hotarena.net/lifestyle/ekskluzivno!-arestuvaha-svetoven-shampion-po-kulturizym!-idl-685

E тва е да си отдаден на спорта :)

08.06.11
20:24

Във абсолютно всеки един спорт се взмиат медикаметни, колкото и да е странно дори и в шахмата, съм чел, че взимат бета-блокери или нещо подобно, наистина одавна го четох.Това, че обвиняват културистите е друг спорт, колко футболисти умират напоследък, на всички олимпийски игри хващат по някой ;д

08.06.11
20:33

Аз все още не мога да разбера защо е толкова голяма работа да взимаш стероиди. Защо, аджаба, няма такъв черен ПР за баници, пици, цигари, дюнери и подобните продукти, чиято аудитория е в пъти по-голяма... Обаче аз се въздържам и не нападам вербално бедствията.

Защо мисля така - ами познавам достатъчно хора, които ползват стероиди. За огромно съжаление на широката публика те са в перфектно здраве, физическо и психическо, клатят си жените и живеят в мир и хармония със себе си. А сега да видим на кой му се е случвало да закачи чуждата женица, защото тя харесва големи момчета? Това не е рядък случай, а после мъжът й ходи и псува културистите...

Наистина намирам днешния начин на живот за по-вреден от стероидите. Всеки ден доказателствата са пред мен, и понеже не мога да намеря по-подходящ израз - те оскърбяват сетивата ми :D ужас :) От тази гледна точка не мисля, че тлъстата обществена прослойка има право на мнение (за каквото и да било). Хората, които мразят себе си, се опитват да проектират своята визия върху другите и тук имаме класически пример.

Ако трябва да избирам между диабет и стероиди, отговорът е повече от ясен :)

08.06.11
20:38

Преди 30-40 години да си “хрупаш” е било като сега да ядеш на лафката.Не знам защо така подскачат всички като чуят страшната думичка... :D

P&

08.06.11
20:52

Така казано няма как да не се съглася. Мисълта ми беше, че ако си дебел, отпуснат и т.н, но се опитваш да поправиш всичко, имаш право на мнение, но не да си някъф дюнероманиак и да се опитваш да даваш съвети.

абе Джънкхед явно твите познати ползват правилно стеродите затова нямат проблеми :) общо взето всичко има страничен ефект стероидите също имат... важното е да се чете това на етикета :) защото ако прекалиш с някое лекарство пак можеш да получиш доста увреждания и дори смърт така.... репортажите за стероидите по ТВ са изпълнени с невежество което е лесно разбираемо за всеки който не е виждал дъмбел и държи в едната си ръка дюнер ( много обичам дюнери ) а в другата дистанционно... :) като насадиш ‘’тъпи’’ неща на хората те ще говорят тъпи неща много ясно

P&

08.06.11
21:03

Това е като с кучетата. Към края на миналия век опасни, човекоядни кучета били доберманите и булдозите, а сега питбулите. Как изведнъж тези две породи се сприятелиха с хората ? Един човек, от който се предполага да знае много има “власт” над цялото население. Като този човек каже “Тея кучета са страшни. Хранят ги с сурово месо. Не си взимайте от тях” и т.н, какво да правят хората ?  Сега същото е с питбулите, а те всъщност са един приятни кученца, които се подчиняват повече от пуделите, но няма значение...

P&

08.06.11
21:13

Ето защо тея от плевен били силни.

08.06.11
21:19

Днес опънах 2 големи дюнера, направо ми дойде пауър за 2ра тренировка ;Д

Дай ми дюнери да ям, направо нямам спирка :)

P&

08.06.11
21:32

Дюнер ама от палачинки. Като намАААААм месО, краставици, домати, яйца, сиренЙЕ. Неам спирка, бате :D

08.06.11
21:35

казано от picco ’ на 08.06.11, 21:03:

Това е като с кучетата. Към края на миналия век опасни, човекоядни кучета били доберманите и булдозите, а сега питбулите. Как изведнъж тези две породи се сприятелиха с хората ? Един човек, от който се предполага да знае много има “власт” над цялото население. Като този човек каже “Тея кучета са страшни. Хранят ги с сурово месо. Не си взимайте от тях” и т.н, какво да правят хората ?  Сега същото е с питбулите, а те всъщност са един приятни кученца, които се подчиняват повече от пуделите, но няма значение...

Фенове на питбули ли имаме тук? ;Д хаха ...
За съжаление е така, бях чел за някакво американско проучване в което нахапването от питбул беше след 10то място. Мисля, че 13 или 14. Най-отпред колкото и учудващо да звучи беше няква малка порода, като пудел, но не се сещам.

Е хубаво, ама я сравни ухапване от питбул c ухапване от пудел :D

08.06.11
21:42

Съвсем отговорно заявявам, че народът е изперкал....

08.06.11
21:59

казано от picco ’ на 08.06.11, 21:13:

Ето защо тея от плевен били силни.

тея от плевен може само да им носиш саковете до залата :D

karfi4ke такива идиоти могат ли да се съдят по конституция :D

HE

08.06.11
22:22

казано от karfi4ka на 08.06.11, 21:42:

Тоя явно е вдъхновен от т.нар. “безконтактен бой”, но това по-скоро избива на смях :D

http://vbox7.com/play:8ed51892&relv=1137697

Ето нещо по-интересно за гледане ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 08.06.11 22:24.

08.06.11
22:41

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/53796

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/53739

Ако имате малко свободно време, хвърлете по едно око на двете темички.

08.06.11
22:46

куку

08.06.11
22:55

След като изгледах клипа, хвърлих дъмбелите и от утре започвам да се занимавам само със САИ :)

Честно... това не може да е сериозно ;)

08.06.11
23:10

казано от head_hunter на 08.06.11, 22:22:

казано от karfi4ka на 08.06.11, 21:42:

Тоя явно е вдъхновен от т.нар. “безконтактен бой”, но това по-скоро избива на смях :D

Абе, да ти кажа честно като го гледах първия път се разревах от смях. :D :D :D

казано от head_hunter на 08.06.11, 22:22:

http://vbox7.com/play:8ed51892&relv=1137697
Ето нещо по-интересно за гледане ;)

Това е друго :) Изключително впечатляващо е :)

казано от Владимир8507 на 08.06.11, 22:55:

Честно... това не може да е сериозно ;)

Точно това е най-забавното -  че е сериозно :D :D :D :D :D

08.06.11
23:14

http://www.youtube.com/user/MitkoParashkevov#p/u/5/GflbTKzMUok

Тук феноменът помага на кипърски грък да пее по-добре. След сеанса певецът се е изкачил на 4-то място в музикалните класации в Кипър.

Какво ли ще стане ако този феномен влезе в Министерския съвет да направи малко сеанси на управляващите !? До 5 месеца ще изпреварим китайската икономика!

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 08.06.11 23:14.

09.06.11
01:54

По-добре на кафево от колкото дебел!!! :D :D :D

09.06.11
11:20

Да ви попитам таблетите дали заместват лаптопите и, ако да, до каква степен? :)

09.06.11
11:23

Принципно ги превъзхождат, но това зависи основно от целите и таблета, към който си се насочил.

09.06.11
11:34

Тоя моя лаптоп умря от конвертиране...

Който не спазва правилата на форума, ще го атакувам чрез SAI! Ха-ха-ха! Ужас! Как въобще е възможно да има такива хора? Я кажете къде да го пратя тоя клип, че да го навестят SAI майстора онези с белите жилетки?

Въпреки това ми стана любопитно - какво ще стане ако се сблъскат двама владеещи SAI? :D Ще е нещо колосално! :D

09.06.11
11:44

казано от Стоянчо на 09.06.11, 11:20:

Да ви попитам таблетите дали заместват лаптопите и, ако да, до каква степен? :)

Още ли не си купил ? :D

Гледай да не е аииииииииииийпад, че поне един флаш да имаш като хората :D

09.06.11
11:47

Заради масивно натрупване на 4те вида сили ще се получи колосално гравитационно поле, което ще доведе до спонтанно свиване до безкрай, което разбира се ще доведе до създаване на точка на сингуллярност... въобще в нашия млечен път ще се появи още една черна дупка и ние ще изчезнем без дори да го разберем... тук трябва да се прочетат теориите на Стивън Хокинг, ама идеята е ясна- НЕ МОЖЕ ДА ПОЗВОЛИМ ДВАМА SAI МАСТЕРИ ДА СА В КОНФЛИКТ!!!

Т.е. заучаването на SAI е решение за постигане на световен мир (макар и по задължение) :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1