Фитнес през лятото ???

RE

25.05.05
19:09

хора, верно ли лятото не се ходило на зала за сила и маса? Ако зимам креатин през лятото ще има ли ефект, или след лятото си е най-добре ?

TO

25.05.05
19:29

мале кой ти ги дроби тия глупости бе......  тц , тц ,тц  :)

25.05.05
21:00

[quote author=“recycle_bin”]хора, верно ли лятото не се ходило на зала за сила и маса? Ако зимам креатин през лятото ще има ли ефект, или след лятото си е най-добре ?

1) Лятото ходи ли се на фитнес= Лятото трябва ли да дишам или няма да има ефект?
2) Ако го взимаш както трябва ще има ефект, и през 4-те сезона.  :D

M_

25.05.05
22:55

За мен лятото е по добре да ходищ на басеин ( така сам чувал ) защото тренираш сички мускули..

RE

26.05.05
10:01

[quote author=“M_7el”]За мен лятото е по добре да ходищ на басеин ( така сам чувал ) защото тренираш сички мускули..

дака дака  :D по добре ша е в залата по добре ще ги натовариш  :wink:

а относно залата ходи се целогодишно не кат пичовете от моя клас сещат са за фитнес само  март април и май “ДА СА НАПОМПАТ ЗА БАСЕИНА !!” даже оня ден ма питаха още ли ходиш у залата не стана ли вече много топло ??

26.05.05
17:35

лятото си е лято ма наливката си е през есента ,зимата  и изобщо по студените месеци-вервай ми.иначе лятото е хубаво да напраиш 1-2седмици почивка да си отпочинат мускулите и да са настроиш кам летните жеги,натоварването и тн.Иначе 100% е по-трудно да тренираш през лятото :wink: Айде и нема се отказваш

TO

26.05.05
17:45

абе  кво ви става бе хора?
Във фитнеса дето аз ходя има климатик - там даже ми е по комфортно да седя отколкото в нас..... 
Освен това жегите спомагат за топенето на мазнините, така 4е лятото се прави по хубава и по 4иста маса. Ходете да блъскате и стига сте си мислили за глупоси  8)

27.05.05
01:18

е по-смешна тема не може да има :) ами да на фитнес се ходи само март април и май - точно за плажа да се пооформиш! Зимата за какво да ходиш? И без това си с яке и т.н...

27.05.05
14:33

[quote author=“kaloiancho”]е по-смешна тема не може да има :) ами да на фитнес се ходи само март април и май - точно за плажа да се пооформиш! Зимата за какво да ходиш? И без това си с яке и т.н...

Да, то щото за 2 месеца правиш страшни разлики във фигурата си - до 2 пъти по-голям и релефен, дори не ти трябва да ядеш  :roll:  :lol:
Красота... егати пишман билдерите :lol:

XA

17.07.05
16:05

ех ако иска6 да станеш НИНДЖА ходи презсичките сезони аз така прая лято есен зима пак сланинки 6те си има  :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1