С какво да комбинирам този гейнер?

09.06.11
17:51

Здравейте, на 14 съм, 168 висок, 60 кила, над половин година стаж в залата, тренирам с програма от фитнес инструктур, но не съм говорил с него за добавки. Реших да взема гейнер и още нещо, с което ще мога да кача 3-4 кила до 2 месеца ( ям по 5 пъти на ден, гледам да ям повече ядки, ориз, месо, пиле, хляб ). Искам да ви питам с какво може да комбинирам този гейнер ( silabg.com/bg/140-OPTIMUM-NUTRITION-SERIOUS-MASS-2-7kg.html ) защото прочетох, че в него има креатин монохидрат, а ми предложиха да си взема отделен креатин и да комбинирам, ако има нещо по - добро с което може да комбинирам гейнера с което да кача повече кила, освен креатина, препоръчайте ми, до 30-40 лева.

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 09.06.11 17:52.

TN

09.06.11
18:03

За мене да вземеш гейнър си е пълна глупост и можеш да го направиш само в по-екстремни ситуации,такива при които от сутрин до вечер си на работа примерно или нещо такова(но пък и там можеш да ядеш друго!)

Ако си твърдо решен да взимаш гейнър и искаш отделно креатина,относно мускулната маса ще ти даде в най-големият процент вода(защото задържа вода),използва се за сила и енергия! Аз бих съветвал по-скоро едни аминокиселини и да увеличиш дневните калории,а тоя гейнър ако си трърдо решен пий го,но ако спазваш дозата на опаковката доста има да се изръзиш :) Много добър начин да ти продадът просто монозахарид (захар де) прескъпо,но ти си решаваш!

Мнението беше редактирано от The Next на 09.06.11 18:04.

09.06.11
18:38

Аха, мерси, с аминокиселините повече ли ще кача от креатина, или с БЦАА ?

09.06.11
18:47

казано от Fitnes Mania на 09.06.11, 18:38:

Аха, мерси, с аминокиселините повече ли ще кача от креатина, или с БЦАА ?

От този въпрос съдя за знанията ти в областта на добавките и препоръката ми е , че още ти е мноооого рано за такива неща.
П.С Сега виждам и че си на 14 години. Наистина ти е прекалено рано.

Мнението беше редактирано от pull ups на 09.06.11 18:50.

09.06.11
18:59

Решил съм го .. само кажете с какво да комбинирам за по голям ефект ?!

TN

09.06.11
19:14

казано от Fitnes Mania на 09.06.11, 18:59:

Решил съм го .. само кажете с какво да комбинирам за по голям ефект ?!

Тогава гейнър+амино+повече калории!

09.06.11
19:37

За най-голям ефект първо попрочети малко инфо за тия неща. Не знам какво си решил ама си доста ненаясно с материала.

09.06.11
22:49

Какво ще кажете silabg.com/bg/123-OPTIMUM-NUTRITION-BCAA-1000mg-60-caps.html + silabg.com/bg/4798-PRIMAFORCE-CREAFORM.html + silabg.com/bg/140-OPTIMUM-NUTRITION-SERIOUS-MASS-2-7kg.html . Креатина като свърши ще си взема същия, мисля, че е добър, но амино няма да взимам повече, надявам се да ми стигнат за 2 седмици.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1