Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:

09.06.11
12:00

Предстои нова надпревара по въоръжаване! Само че този път, за разлика от студентата война, няма да е с ядрено оръжие, а със САИ-сенсеи :D
Като гледам способностите на родния ни САИ-мастер, България вече е новата световна суперсила.

Вече се досещам как става завладяването на чужди страни...просто правим едно енергийно поле по териториалните граници и всичко живо от страната се изселва доброволно. :D

09.06.11
12:09

казано от emzo на 09.06.11, 11:44:

казано от Стоянчо на 09.06.11, 11:20:

Да ви попитам таблетите дали заместват лаптопите и, ако да, до каква степен? :)

Още ли не си купил ? :D

Гледай да не е аииииииииииийпад, че поне един флаш да имаш като хората :D

На фона на простотиите, които си купих в последно време (срам ме е да споделям дори), е редно да взема нещо смислено :D

09.06.11
12:33

Сам го каза - зарибявка е :)

09.06.11
12:58

Ми на мен ми е по-лесно да пусна таблета/телефона и да видя нещо в нетЯ, отколкото да чакам компа/лаптопа да зареди.

09.06.11
13:26

казано от e_s_n на 09.06.11, 12:27:

Честно казано, ако не се късаш от работа в движение, тея таблети изобщо не виждам смисъл от тях.
Освен заради самата зарибявка от такава джаджа :)
И не разбирам с какво могат да превъзхождат лаптоп, освен лесна преносимост.

Ако говориш за андроид таблетите, в казаното от теб може и да има малък смисъл, но ако говорим за истински таблет си далеч от истината. Тези джиджавки дето ги продават напоследък и ги наричат таблети, не стават за нищо друго освен за мултимедия и интернет и то като алтернатива притежаваща добра по-преносимост от един лаптоп.

Мнението беше редактирано от Valdis на 09.06.11 13:27.

Някой друг освен мен да не е имал мускулна треска на средното рамо? Не в рамото като цяло, а баш в средното. В момента имам на предното рамо и като го натискам се усеща, но в средното нещо не ще. :)

P&

09.06.11
14:42

казано от Георги Андреев на 08.06.11, 21:40:

Е хубаво, ама я сравни ухапване от питбул c ухапване от пудел :D

Така е, но има и една думичка агресия. Точно тя е от значение и аз мисля, че малки породи, подобие на уличните, са много по-агресивни от добре отгледан питбул. Това, че кучето е силно, не означава, че ще изяде някой.

казано от Madboy на 08.06.11, 21:59:

казано от picco ’ на 08.06.11, 21:13:

Ето защо тея от плевен били силни.

тея от плевен може само да им носиш саковете до залата :D

Като не можете сами :)

09.06.11
14:46

Агресията на питбула, чистия питбул, не може да бъде предотвратена. Но тя се проявява само към себеподобни, не и към хора. Това вече е научено куче, за да скача на хора.

09.06.11
14:46

казано от ProXxX на 09.06.11, 14:30:

Някой друг освен мен да не е имал мускулна треска на средното рамо? Не в рамото като цяло, а баш в средното. В момента имам на предното рамо и като го натискам се усеща, но в средното нещо не ще. :)

Значи ти е време да включиш клек с щанга над глава и това друго ще говориш :D :D :D.

казано от karpi на 09.06.11, 14:46:

Значи ти е време да включиш клек с щанга над глава и това друго ще говориш :D :D :D.

Хах...рано ми е още, но поне след отговора ти знам, че такава мускулна треска е възможна...че вече се чудих има ли такова нещо, няма ли. :D

09.06.11
14:55

казано от ProXxX на 09.06.11, 14:48:

Хах...рано ми е още, но поне след отговора ти знам, че такава мускулна треска е възможна...че вече се чудих има ли такова нещо, няма ли. :D

И защо да ти е рано? Съвсем спокойно може да си го включиш като асистиращо упражнение в програмата с повече повторения 10-12 и по-малка тежест.

P&

09.06.11
14:55

казано от Chucky B на 09.06.11, 14:46:

Агресията на питбула, чистия питбул, не може да бъде предотвратена. Но тя се проявява само към себеподобни, не и към хора. Това вече е научено куче, за да скача на хора.

Грижил съм се за питбул и знам, че както го възпиташ, такъв ще е. Има си някакъв ген, но съм виждал питбули, които ги е страх от новородено коте.

казано от karpi на 09.06.11, 14:55:

казано от ProXxX на 09.06.11, 14:48:

И защо да ти е рано? Съвсем спокойно може да си го включиш като асистиращо упражнение в програмата с повече повторения 10-12 и по-малка тежест.

Абе и ти си права да ти кажа. Може да го опитам някой път като започна без тежест...само с лост евентуално. :)

Мнението беше редактирано от emzo на 09.06.11 15:54.

P&

09.06.11
16:21

Правя клип за белоградчишките скали. Идеи каква музика да сложа ?

09.06.11
16:23

казано от picco ’ на 09.06.11, 14:55:

казано от Chucky B на 09.06.11, 14:46:

Грижил съм се за питбул и знам, че както го възпиташ, такъв ще е. Има си някакъв ген, но съм виждал питбули, които ги е страх от новородено коте.

Грижил съм се, грижа се и ще продължавам. Друг е въпроса, че 80% от “питбулите” в България изобщо не са питбули. Някви мелези между питбул и стаф. Заради това са такива в момента - свине по 30-40 кила. И най-гадното е ,че породата си отива по този начин. Не останаха чисти кучета вече. Има ги само в развъдници и от хора които наистина ценят и се занимават с породата, за това за което е предназначена, колкото и скиптици да има, тея кучета са създадени за това и си го искат.

Някой може ли в едно изречение да ми каже, че ми стана интересно.. четох една тема за сваляне и видях, че накакъв гъзар имал сайд ефектс от Окси-то. Комбинирал го с повечко кофеин до колко разбрах и така.. какви може да са ??? Некачествен съм? Липса на такъв? Акне, какво?

09.06.11
18:07

казано от Калоян Цонев на 09.06.11, 17:58:

Някой може ли в едно изречение да ми каже, че ми стана интересно.. четох една тема за сваляне и видях, че накакъв гъзар имал сайд ефектс от Окси-то. Комбинирал го с повечко кофеин до колко разбрах и така.. какви може да са ??? Некачествен съм? Липса на такъв? Акне, какво?

Зависи от количеството кофеин и общото състояние - може некачествен сън, а може и качествен инфаркт. :D

09.06.11
18:19

Ягодите добър източник ли са на бързи въглехидрати за след тренировка :)

казано от brusakch на 09.06.11, 18:19:

Ягодите добър източник ли са на бързи въглехидрати за след тренировка :)

Не особено, но и тях можеш да хапваш в допълнение към друг източник на въглехидрати. Причината е по-голямото количество фруктоза, която не може да запълва мускулния гликоген, а само чернодробния.  :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 09.06.11 18:28.

09.06.11
18:54

На опаковката си пише да не се комбинира с други източници на кофеин, ако ще да са енергийни напитки, кафе, чай, отделно кофеин и т.н. 100мг. кофеин има в един хап оксито. Като вземаш по 2 втората седмица + още 50-60 от чаша кафе + 20-30 от чаша зелен чай след закуска или направо на добавка да бухаш такова, ясно е, че ще стане беля.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.06.11 18:55.

09.06.11
19:08

Ако визираш мен, значи нищо не си разбрал! Да приемам две таблетки окси със 200мг. кофеин сутрин и вечер ама нищо ми няма.

09.06.11
19:13

Мутант си ти, мутант :D

09.06.11
19:15

казано от emzo на 09.06.11, 19:13:

Мутант си ти, мутант :D

Чакам си сидата, нея поне я усещам за разлика от оксито, а и ефекта е по-добър. (devil)

09.06.11
20:28

вземаш еквивалент на 25мг. Е, 200мг. К, 5мг Y HCL и яко кардио.
За 20 дена мазно няма да остане по-тебе, ама и сърцето трябва да е здраво като на бивол :D

09.06.11
20:44

Ама без яко кардио просто не става.
Еле пък за диета да не говорим.

09.06.11
21:47

6080 стъпала сутрин в рамките на 40мин, 5 пъти седмично + 4дневен сплит дали са достатъчни а? :D От началото на април до сега съм 12кг. надолу. Плановете са до септември-октомври да изчистя прилично и след това почвам да работя за маса, но вече умната без излишни мазнотии.

Тея стъпала в блока ли са ти?

09.06.11
21:56

Тия стъпала нищо не ми говорят, ама ако това е без почивка ми се вижда мноооооооооооооого.

09.06.11
21:57

казано от Thrashmetal на 07.06.11, 01:28:

казано от huckleberry на 06.06.11, 19:41:

А за отиващите в чужбина.. Един амбициозен човек изправен пред положението да е в държава кадето до върха се стига само с престъпност.. ако има малко морал ще иде в чужбина да стига върха по честния начин. :)

И как ще стане по-хубаво място България, като добрите деца, ония кадърните и морално извисените бягат?

Тра-ла-ла е постнал една много хубава статия и направо се учудих колко реален поглед имат чужденците за нас българите, а на огромна част от нас ни обягва. Българите са народ със смачкана воля. Контрола е също много силен. Никой няма да ти позволи да правиш каквото си искаш, а на хората от които зависят нещата не им изнася  положението да се променя. Хубаво е, че има хора които остават и се опитват да направят нещо в полза на родината, но всичко е докато не те вкарат и теб в играта с парите ако изобщо го стигнеш това ниво, защото се стига до там до където ти позволят. Като цяло представите за държава и родина не са актуална концепция, човека се е глобализирал и единствената притеглителна сила са парите от които идва и комфортния и нормален начин на живот.

09.06.11
22:08

казано от anxiety на 09.06.11, 21:53:

Тея стъпала в блока ли са ти?

Да! 19 етажа в едната посока, а тази бройка стъпала е 8 изкачвания + 8 слизания, норматив слизане и изкачване 5мин.

ПП забравих да спомена 7 литровата туба в раница на гърба по време на кардиото, която компенсира загубеното тегло :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 09.06.11 22:13.

09.06.11
22:13

Всъщност слизането е почивката. АМа и така да е 40 мин са много за интервално кардио.
Колко кг си в момента , височина ?

09.06.11
22:17

110кг на 189см.

09.06.11
22:42

казано от huckleberry на 09.06.11, 21:57:

казано от Thrashmetal на 07.06.11, 01:28:

казано от huckleberry на 06.06.11, 19:41:

А за отиващите в чужбина.. Един амбициозен човек изправен пред положението да е в държава кадето до върха се стига само с престъпност.. ако има малко морал ще иде в чужбина да стига върха по честния начин. :)

И как ще стане по-хубаво място България, като добрите деца, ония кадърните и морално извисените бягат?

всичко е докато не те вкарат и теб в играта с парите ако изобщо го стигнеш това ниво, защото се стига до там до където ти позволят.

Aми ето я следващата задача на хоризонта - събуди хората около теб. Приятелите ти, колегите и съучениците ти, всички гаджета, които имаш и ще имаш. Будния човек знае разликата между това да си потребител и консуматор. Знае разликата между принос чрез работа по квалификация и това да си достатъчно умен да задвижиш машината и достатъчно тъп да не се усетиш как системата те навежда и застава зад теб. Будният човек знае къде е границата между стремежа за комфортен живот и стремежа за постоянно презадоволяване. Методите са много. Уви, не всички са с добро. Използвай въображението си. Вярвай в това, което правиш и го прави със страст, пък да става каквото ще, защото накрая твоите ръце ще са чисти.

На чий гроб не мога да си спомня пишеше - ‘‘He tried…”

Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.06.11 22:43.

09.06.11
22:52

Избива те на романтика. Идеалистични идей и размисли са това. Няма държави вече, има икономики. Разбирам, че имаш нужда от кауза и  идея в която да вярваш и за която да се бориш, може би е заради възръстта ( в която съм и аз ), но тия времена в които нещата се задвижваха по тоя начин са отдавна отминали.

09.06.11
23:10

Когато някой отново публично демострира възмущението си как заради лайненца като тоя и оня България е мръсна, просташка, необразована и т.н., аз няма да съм в списъка.

09.06.11
23:16

То и да искаш трудно ще се доредиш :D

09.06.11
23:40

Достатъчно е да не съм един от тях. Ако има лъч надежда, то не съм стоял с кръстени ръце и колкото и безкористни да са действията ми, ще си получа възмездието някой ден. Пък дори и да няма надежда, няма да съм аз виновен за поразията. Няма да тъна в срам когато след време някой попита “Как го допуснахте?”.

Дълго време се двоумях на чия страна да застана. И все още не мога да реша. Но докато реша, поне ще се преструвам че всичко ще се оправи.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.06.11 23:43.

10.06.11
03:13

Как ми се спи, а трябва да ставам след малко :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1