09.06.11
21:07
Днес ми беше първия ден, от програмата за бягане http://www.bb-team.org/articles/1588_10-top-vaprosa-za-tichaneto#axzz1OfPpjjYc :) ,но в края на бягането започна да ме боли ниско в корема..и след като се прибрах продължаваше. Питах една приятелка,която има известен опит с кардиото и каза,че и нея я боли там.. Двете се притесняваме и не знаем от какво е.. да не би да е нещо от матката... :(
Въпроса ми е предимно към дамите.. Вие имали ли сте такива болки и знаете ли на какво се дължат?
Ами ако те боли черния дроп това май се наричаше криза, това е когато организма не е подготвен за дадето натоварване. Спокойно ;) С течение на тренировките ще отшуми, но щом днес ти е била първата тренировка от доста време, не се натоварвай много :)
09.06.11
22:38
колко ниско в корема? има болки под края на ребрата, има болки около пъпа, има болки под пъпа. на какво ниво я определяш?
10.06.11
12:18
под пъпа
Вярно,че за сефте тичам ама постоянно си правя упражнения, аеробики всякакви и не съм имала проблеми.. така че не знам :|
Мнението беше редактирано от TasteOfCherry Cherry на 10.06.11 12:19.
10.06.11
14:07
при профилактичния си преглед при гинеколог му подметни че си се затичала за автобуса и те е заболяло.
казано от cchapo на 09.06.11, 21:56:
Ами ако те боли черния дроп това май се наричаше криза, това е когато организма не е подготвен за дадето натоварване. Спокойно ;) С течение на тренировките ще отшуми, но щом днес ти е била първата тренировка от доста време, не се натоварвай много :)
Черният дроб не боли,стига с глупостите отново.
Аз,когато съм пил повече вода или не ми достигаше въздух в началото на активното ми занимание с тичане имах подобна болка и ми казаха ,че е далака ,но все пак при вас е малко по различно така и можеш да вземеш съвет и от гинеколог.
Мнението беше редактирано от Тони1 на 10.06.11 16:22.
10.06.11
18:14
о аз пия доста вода.. преди, по време и след тренировка.наистина,че е много възможно да е от това
Ама без вода пък е доста трудно.. не издържам направо
10.06.11
21:20
Че водата вреди при кардио, вреди. И на мен ми влияе зле. Но и да не пия вода, когато тичам повече от 20 минути, после цяла вечер имам къркорения на червата, газове, болки в корема. Ходи разбери какво става вътре, ама че е непоносимо, това е факт. Затова просто намалих времето (преди тичах по 40-45 мин), а също така не правя интервално-след него също си имам проблеми.
Варианта е да мине време с приема на вода и тогава тичането,лично на мен водата ми се отразява зле само ако тичам и съм пил веднага преди ,на други кардио уреди нямам проблеми.По време на тичането само намокряне на гърлото ,30-40 интервално са достатъчни,но вие си знаете.Водата чак накрая ,ако не издържате без нея явно преди това не сте поемали достатъчно а и по-принцип...
п.с. @Тейст,все пак не заключвай че проблема е във водата,правилна консултация предпазва от бъдещи проблеми.
Мнението беше редактирано от Тони1 на 10.06.11 21:34.
12.06.11
19:34
Вчера и днес бягах като не пих вода по време и 1 час преди бягане и болката я нямаше :) Благодаря за насочването.. сама нямаше да се сетя :)