09.06.11
11:51
Здравейте,
Поствам тази тема макар, че не съм сигурен дали е за този раздел.
Интересува ме вашият опит (ако имате такв разбира се), в хранителен режим и тренировъчни упражнения, които да подпомагат тъкова начинание.
Мога да ви дам и описание на момичето, ако това може да помогне.
1. години: 33
2. Височина: 176 см.
3. килограми: 78
4. телсни мазнини: 31%
(моя приятелка е от около година се опитва да забременее, не е проблем да и направя хранителен режим за Зоната, но не съм сигурен дали би бил подходящ в този случай).
Относно тренировката, честно нямам ни най малка представа от упражнения, които биха спомагали за зачеване.
Всяко предложение и насока биха ми били от поза!
Благодаря предварително!
казано от Delfin Dimitrov на 09.06.11, 11:51:
Здравейте,
Поствам тази тема макар, че не съм сигурен дали е за този раздел.
Интересува ме вашият опит (ако имате такв разбира се), в хранителен режим и тренировъчни упражнения, които да подпомагат тъкова начинание.
Мога да ви дам и описание на момичето, ако това може да помогне.
1. години: 33
2. Височина: 176 см.
3. килограми: 78
4. телсни мазнини: 31%(моя приятелка е от около година се опитва да забременее, не е проблем да и направя хранителен режим за Зоната, но не съм сигурен дали би бил подходящ в този случай).
Относно тренировката, честно нямам ни най малка представа от упражнения, които биха спомагали за зачеване.
Всяко предложение и насока биха ми били от поза!
Благодаря предварително!
зоната е хубав режим, а за тренировките йога би помогнала много. Има специални упражнения /асани и мудри/които стимулират малкия таз, матката и яйчниците и помагат на енергията в тези органи да протича правилно. Като допълнение може да спортува нещо леко/пилатес, тичане и подобни/, за да стимулира кръвообращението и да нормализира нервната система. Сигурно пак ще има друга гледна точка, но според мен силовите тренировки не са добър вариант в подобна ситуация, защото ако мъжете се успокояват от тях при жените се нарушава хормоналния фон и нервната система, а спокойствието е твърде важно в случая.
09.06.11
22:39
ТОва бате,е Божа работа,и като го казвам това съм 100% убеден в думите си
Пример от собствения ми живот,с мен самия
Първото ми дете се роди 1998ма,след това докторите казаха че не може да имаме повече деца,дамски проблеми...не искам да конкретизирам
И се започна...едно пиене на хормони,едни лекарства за по 800 лева кутийчето...10(да,10) безуспешни опита за инвитро,и накрая се отказахме,кво сега,и 1 дете е добре....
Да ама не!2009та година,въпреки че жена ми правеше по 2 часа кардио ВСЕКИДНЕВНО,и освен това ходеше на спортни танци,въпреки че работата ни беше натиснала така че тя летеше всеки месец до Япония а на мен ми паднаха 2 зъба от нерви...да не споменавам и другите...мхм..фактори,не много законни и за пред форум,воала,бременна,тя горката разбрала едва в 3тия месец,мислела че пак и е поредния женски проблем,че не и идва
А през това време,кардио,танци,полети,нерви,работа,2009та ни беше най напрегната година
Та юнака сега е 80см и 12 кила на 1 година..на тати каяната,само да стане на 15 го назобвам автоматично :)
Та кажи на приятелката ти,да води здравословен живот,да преви по 3 пъти дневно секс,особено в овулация,да спортува,а останалото да остави в ръцете на Господа Бога Вседържителя