Фитнес и лостове.

09.06.11
21:56

След малка почивка от фитнеса (поработих малко) си изкарах пари за протеин Скай-ментор премиум уей и креатин Скай-тек.В мазето си направих лост за набирания и успоредка,та мисълта ми е добра ли е идеята сутрин да тренирам във фитнес залата а в късния следобяд да правя по 5-6 серии кофички и набирания в мазето ми,като ще спазвам стриктно НВД-ВМ (целта ми е да изчистя максимално и ако може да кача някое чисто килце) :)
17години , 184см , 84кг

09.06.11
21:58

по добре си ходи само на фитнес и след него и почивай добре, но щом искаш и ако имаш енергия тренирай си и в мазето, ти сам ще си усетиш има ли ефект и да ли се изморяваш

Всичко зависи от възстановяването и храната, която го сподпомага. Ако ти е кеф си ги прави. И моля те не пиши повече никъде Скай-тек. Произнася се САЙТЕК.

Мнението беше редактирано от Михаел Иванов на 09.06.11 22:00.

09.06.11
22:06

По принцип съм доста енергична натура ... Дори има дни,в които чувствам,че имам сила за още,колкото и размазваща да е била тренировката.А на този етап качих доста маса,и е време да орелефявам.За това взех протеина и ще почвам НВД + следобедната тренировка.

09.06.11
22:30

Мисля си най - добрият вариянт е да првиш гръб и корем в мазето-:), и да ходиш на фитнес 4 пъти в седмицата. Да трнираш всяка мускулна гупа по отделно(поне големите - гръб, гърди и крака) - казвам го защото виждам, че имаш свободно време.
Може разбира се да трнираш и по два пъти на ден, но храната и въстановяването ти трябва да бъде на ниво. Като казвам на ниво нямам предвид много, а правилно-:). Протайна е хубав, мисля си за сга можеш да минеш и без добавки - това е право на личен избор.
Това, което ми е най-неясно е: Каква е целта на тренировите - маса - силова издръжливост или само издръжливост?
При всички положения с лост и успоредка можеш да постигнеш силова издражливост, издръжливост и маса. За масата до някъде ако правиш упражненията с тежести и то първите 6 до 8 месеца - после пак фитнес-:).

Има доста теми за упражнения на лост и успоредка - потърси ги и прцени сам какво точно искаш.

Успех-:)

АЧ

09.06.11
22:31

Или ако си тренирал примерно гърди и трицепс у вас да правиш кофи, или гръб и бицепс - набирания.

10.06.11
10:29

Аз знам какво искам и съм го описал в по-горните постове...Качих доста маса,много от която мускулна и сега е време да поорелефя и да оформя както си трябва преди да продължа да качвам.Взел съм протеин сега ще взема и креатин монохидрат,сутрин фитнес - следобяд набирания,кофички,скачане на въже,само трябва да си намеря боксова круша :).Мисля,че всичко това подкрепено със стриктно НВД-ВМ ще постигне целите ми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1