Трансформации чрез здравословно хранене и спортуване

Темата е заключена.

08.06.11
21:06

Здравейте, почвам този дневник за да мога за пръв път в живота си да правя нещо систематично и не-крайно. Като стане дума за хранене и спорт от много години не съм правила нищо умерено - или часове спортуване и неядене на нищо или никакъв спорт и тъпчене. От известно време насам се храня \\\”нормално\\\”, тоест ям от всичко, но без да преяждам (е, случва се понякога и да преям), ям и доста боклуци и нездравословни храни. Мисля си да започна да се храня систематично и да записвам ефекта на конкретния режим върху тялото си за да мога да го опозная (\\\”опознай врага за да го обикнеш\\\”, хехе).

Целта ми е да имам стройно здраво и стегнато тяло, което да не виси и да не се друса :Д
Както казва Кевин Спейси в един филм, \\\”Искам да изглеждам добре гол\\\”.
Моите мерки са 173 см ръст 60-61 кг, талия 65, ханш 95.
Проблеми: отпусната коя, отпуснат корем, целулитни дупе и бедра, отпуснати бедра.
Искам да спра всички храни, които са неестествени и съдържат оцветители, консерванти и тем подобни неприятни неща.
Цел ми е също така да спра цигарите и кафето,което съм ограничила до 1 на ден.
Вчера ми беше нулев ден и се храних със следните неща:
1.30 гр хлебче+100 гр извара +1 банан
2. 30 гр хлебче + кашкавал
3.пуешко филе 150 гр
4.150 гр риба 2 ябълки
цигари 6
Днес ден 1 (и менструация ден 1)
1.60 гр овесени ядки+100 гр извара+ 2 малки ябълки
2.кафе 100 гр мляко
3. 100 гр извара (нямах яйца но съм купила за утре)
4.150 риба+ зелена салата + 2 супени лъжици зехтин
5. 150 гр извара
6.100 гр риба + салата+ 2 супени лъжици зехтин
цигари (засега) 4.

Вчера за първи път на фитнес се пробвах с разни машини и гири и днес имам мускулна треска...което е много странно, защото не съм правила кардио.

казано от Вио Ива на 08.06.11, 21:06:

Вчера за първи път на фитнес се пробвах с разни машини и гири и днес имам мускулна треска...което е много странно, защото не съм правила кардио.

Странното е, че очакваш мускулна треска от кардио, а не от тежестите. Иначе пост-ефектът е в рамките на нормалното.

Успех с дневника, дано заедно успеем да трансформираме.

09.06.11
12:44

казано от Вио Ива на 08.06.11, 21:06:

Здравейте, почвам този дневник за да мога за пръв път в живота си да правя нещо систематично и не-крайно. Като стане дума за хранене и спорт от много години не съм правила нищо умерено - или часове спортуване и неядене на нищо или никакъв спорт и тъпчене. От известно време насам се храня \\\”нормално\\\”, тоест ям от всичко, но без да преяждам (е, случва се понякога и да преям), ям и доста боклуци и нездравословни храни. Мисля си да започна да се храня систематично и да записвам ефекта на конкретния режим върху тялото си за да мога да го опозная (\\\”опознай врага за да го обикнеш\\\”, хехе).

Целта ми е да имам стройно здраво и стегнато тяло, което да не виси и да не се друса :Д
Както казва Кевин Спейси в един филм, \\\”Искам да изглеждам добре гол\\\”.
Моите мерки са 173 см ръст 60-61 кг, талия 65, ханш 95.
Проблеми: отпусната коя, отпуснат корем, целулитни дупе и бедра, отпуснати бедра.
Искам да спра всички храни, които са неестествени и съдържат оцветители, консерванти и тем подобни неприятни неща.
Цел ми е също така да спра цигарите и кафето,което съм ограничила до 1 на ден.
Вчера ми беше нулев ден и се храних със следните неща:
1.30 гр хлебче+100 гр извара +1 банан
2. 30 гр хлебче + кашкавал
3.пуешко филе 150 гр
4.150 гр риба 2 ябълки
цигари 6
Днес ден 1 (и менструация ден 1)
1.60 гр овесени ядки+100 гр извара+ 2 малки ябълки
2.кафе 100 гр мляко
3. 100 гр извара (нямах яйца но съм купила за утре)
4.150 риба+ зелена салата + 2 супени лъжици зехтин
5. 150 гр извара
6.100 гр риба + салата+ 2 супени лъжици зехтин
цигари (засега) 4.

Обзалагам се че трансформацията ще бъде успешна!
ПП за първи път виждам жена да не гладува!!!

09.06.11
13:58

На бас, че мога да ти покажа най-малко още 5, които не гладуват в този форум! ;)

09.06.11
23:19

Закуска:  70 гр овесени ядки 3 суп лъжици кисело мляко. 1 круша две кайсии. 2 ореха
втора закуска 2 белтъка 1 жълтък
обяд айсберг маруля, 140 гр пиле 2 суп лъжици ленено олио
сл закуска: Останалото от киселото мляко
вечеря 2 филета пиле (малко под 150 грама ) салата от маруля чесън чушка и 2 суп лъжици ленено олио

Плуване 2.7 км
Цигари 4 !!!
кафета 1 !!!
Миро, мерси, ама ако някой е гладувал и преяждал (че и други работи ) в живота си, това съм аз :)

Днес ми беше супер ден :) напук на гадното време.

10.06.11
11:11

казано от Absolut Illusion на 09.06.11, 13:58:

На бас, че мога да ти покажа най-малко още 5, които не гладуват в този форум! ;)

На бас че не с по 15 мнения!

10.06.11
21:14

казано от Miro Gi4ev на 10.06.11, 11:11:

Как умело се измъкна :D
Онтопик: Вио Ива, успех с целите ти!

10.06.11
21:20

казано от Anelia на 10.06.11, 21:14:

казано от Miro Gi4ev на 10.06.11, 11:11:

Как умело се измъкна :D
Онтопик: Вио Ива, успех с целите ти!

Ани не е прав. Аз със сигурност, ако се разровя ще му посоча поне 5 дамски дневника, в които не е имало драми с храната :) още от самото начало.

13.06.11
23:36

Само да се обадя , днес тренирах
храненето ми беше следното :
закуска овесени ядки с орех мед и извара смляно ленено семе

обяд пиле салата с авокадо
сл закуска кофичка кисело мляко +1 ябълка
ве4еря пиле със салата с авокадо

засега се храня много добре, като изключим в4ера,
закуска овесени ядки, със стафиди, ленено семе и прясно мляко
втора закусна 3 белтъка 1 жълтък
обяд риба + салата
ве4ерята (нарушение) ми беше вино и ядох вурст с (бял !?!) хляб, руска салата и пар4е торта

онзиден:
закуска овесени ядки + орех+ ленено семе+ прясно мляко
втора закуска извара
обяд шницел + боб с бекон
ве4еря пълнозърнести спагети (30 грама сурови)+ пиле+ салата
Засега имам едно плуване и един фитнес, но утре ще пиша по подробно.

ЛР

15.06.11
09:00

казано от karpi на 10.06.11, 21:20:

Ани не е прав. Аз със сигурност, ако се разровя ще му посоча поне 5 дамски дневника, в които не е имало драми с храната :) още от самото начало.

Някой в крайна сметка разрови ли се да “покаже 5те дневника”?

15.06.11
09:55

казано от Лазар Радков на 15.06.11, 09:00:

казано от karpi на 10.06.11, 21:20:

Някой в крайна сметка разрови ли се да “покаже 5те дневника”?

В тези дневници няма драми свързани с храната, още от първите им мнения. Подчертавам, че става дума за първите им мнения, а за това как се развиват нещата по-нататък няма да коментираме :).  Мога да посоча още 1-2, но мисля че и тези ви стигат. Залитания винаги можа да има. Все пак идеални хора няма.

Иглика
Стели
Теди
Дарина
Рени

15.06.11
09:59

Karpi е твърде скромна, за да посочи и  себе си ;)

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 15.06.11 09:59.

15.06.11
10:00

казано от Absolut Illusion на 15.06.11, 09:59:

Karpi е твърде скромна, за да посочи и  себе си ;)

Тъкмо това щях да кажа :D :D :D

И никога не можем да пропускаме Поли - трябваше ми известно време да намеря първия дневника :D :D :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.06.11 10:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1