Nitrix

10.06.11
08:17

Поразрових се из форума но не намерих отговор на моя въпрос затова пускам нова тема

Целта ми е увеличаване на силата и релефа запазвайки възможно най много мускулна маса

В момента приемам BCAA и креатин на 19 съм 76 кг правя повечко кардио и съм на нисковъглехидратна тренировъчната ми програма е кръгова 5 дни седмично

Та въпроса ми е следния какви са отзивите ви за продукта Nitrix ще подпомогне ли целите ми и удачно ли е да се комбинира с допълнително креатин ?

Темата беше редактирана от Dimitur Jilanov на 10.06.11 08:21.

10.06.11
12:07

Здравей,аз живея от една година в Италия и мисълта ми е че тук в тази зала в която ходя се използва много този препарат Нитрикс и дава много добри резултати .До колкото разбрах го водят за номер 1 хранителна добавка в света ,ся до колко  е така незнам но така  казват,но с очите си видях как някой момчета тука бая напреднаха само за 1 месец след взимането му.

HE

10.06.11
12:35

Да, да а мармота какво прави?
Има къде по-добри бустери от тоя майтап.

10.06.11
12:37

казано от Evgeni Valentinov на 10.06.11, 12:07:

Здравей,аз живея от една година в Италия и мисълта ми е че тук в тази зала в която ходя се използва много този препарат Нитрикс и дава много добри резултати .До колкото разбрах го водят за номер 1 хранителна добавка в света ,ся до колко  е така незнам но така  казват,но с очите си видях как някой момчета тука бая напреднаха само за 1 месец след взимането му.

Ти да не внасяш бсн...

10.06.11
13:15

Аз съм  пил нитрикс и леко ме напомпи това му беше ефекта нито сила нито вени....Ама виж ся jack3d си е друга бира поне при мен много съм доволен много сила и енергия вени по краката и по ръцете.Ако трябва да ги сравнявам jack3d е класа над тоя нитрикс пък да не говорим за разликата в цената....Естествено това си е мое мнения ако искаш пробвай и 2 -та и след това ги сравни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1