Who’s that riding in the sun?
Who’s the man with the itchy gun?
Well, who’s the man who kills for fun?
Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad!
A little touched or so we’re told.
Killed his wife ‘cause she had a cold.
Might as well, she was gettin’ old.
Psy-cho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad!
He’s quick with a gun, and his job ain’t done.
Killed his wife by twenty-one
Shot her ‘cause she weighed a ton
Psy-cho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad!
Who’s the tall, dark stranger there.
The one with the gun and the icy stare.
Holding the scalp of his ex-wife’s hair.
Psy-cho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad
10.06.11
10:28
казано от brusakch на 10.06.11, 05:08:
Who’s that riding in the sun?
Who’s the man with the itchy gun?
Well, who’s the man who kills for fun?
Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad!A little touched or so we’re told.
Killed his wife ‘cause she had a cold.
Might as well, she was gettin’ old.
Psy-cho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad!He’s quick with a gun, and his job ain’t done.
Killed his wife by twenty-one
Shot her ‘cause she weighed a ton
Psy-cho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad!Who’s the tall, dark stranger there.
The one with the gun and the icy stare.
Holding the scalp of his ex-wife’s hair.
Psy-cho Dad, Psycho Dad, Psycho DadPsy-cho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad
Ха-ха! Таз песничка се сещам. От много зло сериалче е. Кофти имитация на “Женени с деца”, но пак е добро! :D
Валдис, сега като тренираш тежко и двуразово, на какъв режми си и изобщос ОКБ ли си..?
казано от Rikoo на 10.06.11, 12:38:
Валдис, сега като тренираш тежко и двуразово, на какъв режми си и изобщос ОКБ ли си..?
Разбира се че съм на ОКБ, иначе как ще свалям? На ВМ-НВД съм, въпреки че загубих доста сила поне се чувствам добре за разлика от опитите ми за НВД от миналата година, когато бях като парцал.
Ами незнам, правиш двуразови тренировки, аз примерно като правя така се храня без окб и пак свалям.. иначе :))
http://www.gol.bg/footballsviat/2011-06-10/polovin-meksiko-izgoria-s-doping.106934
казано от e_s_n на 10.06.11, 13:30:
казано от Valdis на 10.06.11, 13:09:
казано от Rikoo на 10.06.11, 12:38:
Разбира се че съм на ОКБ, иначе как ще свалям? На ВМ-НВД съм, въпреки че загубих доста сила поне се чувствам добре за разлика от опитите ми за НВД от миналата година, когато бях като парцал.
Колко много сила си загубил? Ако се чувстваш ок, не би трябвало да е толкова много, пишат нещо за 10%
На какви В си дневно и откога не си зареждал В?
Вероятно над 25%, най-силно се чувства на лежанката. Дневните въглехидрати ми идват от лактозата съдържаща се в литър и половина мляко + някакъв плод. Зареждам на около 10-ина дни. Силата не ме притеснява особено, зимата ще си я върна и дори имам намерение да подобря постиженията от тази зима.
10.06.11
14:08
Майко какво дежавю имах...чак настръхнах и изпаднах в униние. Не че ви грее, но аз да си поспамя. :D
Oтначало пуснах темата с не особено желание и заглавие СПАМ тема, а сега ми е най-интересната част във форума, дори хоум линка ми към нея.
Чък Норис може да....
*АХЪМ*
Чък кой...?
п.п. 20лв. да ослужи някой, че точа зъби на това OxyElite Pro вече цяла седмица, пък заплата чак на 15-ти (миналия месец не дадоха)?
10.06.11
14:42
казано от emzo на 10.06.11, 14:21:
Oтначало пуснах темата с не особено желание и заглавие СПАМ тема, а сега ми е най-интересната част във форума, дори хоум линка ми към нея.
В интерес на истината темата обира една прилична част от празните приказки и дървената философия на форума. Факт - ефективна е! :D
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.06.11 14:42.
казано от e_s_n на 10.06.11, 14:02:
С какви повторения на лега. С по ниски не си ли запазваш постиженията
Запазва ли се интензивността (килата), примерно да можеш 5x100 с по малко серии, не задължително 3/5x5x100
Така и не направих опит за макс зимата, но ако 133кг ги вдигах 15 пъти от лег сега вероятно няма да мога и веднъж, но както казах това въобще не ме притеснява, миналата година беше същата ситуация по време на НВД и в момента, в който възстанових въглехидратите нещата почнаха да си идват на място. В момента приоритет е достигането на 10-12% BF за да мога да почна след това на чисто. Имам едни ленени панталони, които много си харесвах преди години, и сега съм се заканил, че до месец-два отново ще влезна в тях. :D Имам и едно такова спортноелегантно яке, което ще го подарявам, щото не мога да си намъкна бицепите вътре :P :D :D :D
казано от Valdis на 10.06.11, 14:51:
Имам и едно такова спортноелегантно яке, което ще го подарявам, щото не мога да си намъкна бицепите вътре :P :D :D :D
Аз поради тази причина си изрязах ръкавите на една риза ;)
10.06.11
15:23
@Петко К -> :D
Имам едно бързо въпросче, ако някой може да отговори...Къде в София мога да си измеря % мазнини на онзи подводния принцип. :D И по-важното - каква е цената на тази услуга? :)
казано от emzo на 10.06.11, 14:31:
По-добре заложи на Стимулант X
Тъй. Изчетох относително внимателно всяка съставка и от двата продукта в неутрални сайтове като Wikipedia и останах с впечатлението, че са една и съща бира.
Зад забулените маркетингови имена на всичките кореняци и екстракти от билки се крият общите съставки на повечето антидепресанти и медикаменти за концентрация, бодрост, антиоксидация и т.н. Все различни неща с една и съща функция. И двата продукта се целят при щитовидната жлеза. Спирали алфа-2 рецептори, увеличавали т3 и т4, това правели, онова правели.
Би ли бил така добър да обясниш на един невеж разликата между двата вида добавки? Честно ти казвам, хал хабер си нямам и всичко това много ме обърква. Да не говорим, че за почти всяка съставка където и да чета, някъде между редовете ще пише “не се знае много за това”, или “няма реални научни изследвания по онова”.
п.п. На Оксито се спрях главно заради цената (71лв. от fitness1) и ревютата - далеч по-полулярен е от другия. Пък и тоя Стимулант Х не видя от къде в България може да се поръча - това дори ще го оскъпи с доставки и т.н.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.06.11 15:31.
Tъй като го гледам, така или иначе ще ги купя и двата - единия сега, другия в края на лятото. Причината за това е, че наблюдавам една тенденция - подобни магически продукти на страшно много хора два пъти не действат. :)
10.06.11
15:38
Бахти шибания сигнал... не мога да гледам мача.... пък е интересен тцтц! Възмутен съм!
казано от Thrashmetal на 10.06.11, 15:37:
Tъй като го гледам, така или иначе ще ги купя и двата - единия сега, другия в края на лятото. Причината за това е, че наблюдавам една тенденция - подобни магически продукти на страшно много хора два пъти не действат. :)
Aз зимата само с кардио и диета се стопих от Стим-а.
Описвам го като Slim Xtreme без страничните ефекти.
Иначе и двата сигурно имат нещо забранено скрито, въпрос на време е да “цъфне” :D
10.06.11
17:46
казано от e_s_n на 10.06.11, 16:05:
Т’ва “лаф-моабета” Димитър не може ли да го изведе като стена на BB-Team_book :).
Отляво рубриките на форума по-натясно, по средата “лаф моабет” стрийм, отдясно - “какво става”,
горе навигейшън бар, под бара пак както си е - рубрики за деня, статии, това онова
Е, хайде не ;)
И без това напоследък сайта губи все повече от сериозността си.
Sure, hitting the weights hard and not training like a walking vagina is important, but ensuring proper recovery is crucial if you’re looking to make steady, long-term, injury-free progress. :D :D :D :D :D
От последната статия в т-натиона. :D
Прочети това и пак мисли: http://www.brinkzone.com/articles/setting-the-record-straight-on-the-waxy-maize-craze/
казано от emzo на 10.06.11, 17:19:
казано от Thrashmetal на 10.06.11, 15:37:
Иначе и двата сигурно имат нещо забранено скрито, въпрос на време е да “цъфне” :D
Нека, нека. Който на какъвто ще да се прави, му се ще малко козметика. Ама ей така, неофициално - без да разбере никой, че и съвсем законно.
казано от 6th на 10.06.11, 20:56:
Траш: на море ли ще ходиш? (giggle) ;)
Ха, въпрос на време беше. Иначе забавно че питаш, защото отговора е не. :)
п.п. Абе, днеска за пръв път разглеждам състава на храните в сайта и останах леко очуден от някои стойности. Всъщност от повечето. На някой друг да му се струват неточни цифрите там? Почти 30гр. протеин и почти 15гр. мазнини в 100гр. пилешко? Свинска кайма, 96% месо / 4% сланина, готвена да има 30.55гр. протеин и 7гр. мазнини на 100гр.? Някакви нереални.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.06.11 22:37.
10.06.11
22:52
50% от приятелите ми тренират за релеф, 25% от приятелите ми тренират, за да ги види някоя пичка, 25% от приятелите ми употребяват химия(протеин), 100% от приятелите ми са в “основен” период(дюнери, пици, мици, спици и т.н..) :)
@Емо, дори от любовта ми към несъвършенствата (парадоксално, защото издребнявам често), няма да си редактирам грешката. :)
“Колко съм чел аз... Четете вие.”
От бай ти Ганя.
п.п. “траше” вика. Звучи като “Саше”. :D
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.06.11 23:28.
11.06.11
08:07
казано от Thrashmetal на 10.06.11, 22:32:
казано от 6th на 10.06.11, 20:56:
Траш: на море ли ще ходиш? (giggle) ;)
Ха, въпрос на време беше. Иначе забавно че питаш, защото отговора е не. :)
п.п. Абе, днеска за пръв път разглеждам състава на храните в сайта и останах леко очуден от някои стойности. Всъщност от повечето. На някой друг да му се струват неточни цифрите там? Почти 30гр. протеин и почти 15гр. мазнини в 100гр. пилешко? Свинска кайма, 96% месо / 4% сланина, готвена да има 30.55гр. протеин и 7гр. мазнини на 100гр.? Някакви нереални.
М/у другото и аз се чудих дълго време как в някакви си смешни 100гр. пилешко (готвено) има 30гр. протеин, но си е така и по-други сайтове, на които са дадени хранителните стойности. Въпроса е друг - в БГ пилето колко протеин има? :D
Именно щото е готвено водата я няма- примерно е било 150гр преди това- разбира се при оптимистичния вариант без допълнителни пълнежи.
11.06.11
12:14
казано от ProXxX на 11.06.11, 08:07:
М/у другото и аз се чудих дълго време как в някакви си смешни 100гр. пилешко (готвено) има 30гр. протеин, но си е така и по-други сайтове, на които са дадени хранителните стойности. Въпроса е друг - в БГ пилето колко протеин има? :D
Всички стойности, които знам за храната са от старите таблици, т.е. 16гр. протеин в свинското, 22 в пилешкото и т.н. и по тях съм си изготвял храната. Де факто ако сегашните са по-верни от предните, то аз не съм бил в ОКБ цяла година. После се чудя що не свалям.
11.06.11
13:00
:D:D Знам само, че хранителните стойности са верни. За другото съм пас :D
11.06.11
14:06
Ей... тцтц защо ми изтрихте поста..аз очаквах подкрепа :) тцтц разочарован съм ах
11.06.11
14:55
Абе чета си тука за държавния изпит и попадам на следната любопитна информация...
Праг на чувствителност:
- Светлина - горяща свещ на разстояние 50км.
- Звук - ръчен часовник на разстояние 6м.
- Вкус - чаена лъжичка захар на 8л. вода.
- Мирис - капка парфюм в тристаен апартамент.
- Допир - крило на пчела, паднало на бузата на спящ човек от разстояние 1см.
Е, не е ли удивително човешкото тяло?!?
искаш да кажеш,че би трябвало да мога да видя горяща свещ на 50км ? това при пълна тъмнина ли ?
11.06.11
15:50
Абсолютно пълен мрак. :)
11.06.11
16:13
Относно таблиците с храните - май и друг път се беше коментирало и в крайна сметка се оказа (доколкото помня), че за месото например е дадено в готово състояние. То в 100гр печено месо протеина си е 30гр някъде...