10.06.11
18:08
Здравейте Съфорумници !
Стаж в залата горе доло 1.5г, кг. 70 ,185 см и съм на 18години.
Реших да си избера добавки и се спрях на глуатамин или BCA , та се чудих дали бихте ми помогнали с избора и съответно марка.Цена до 50-60 лв е приемлива за мен (nfun) .
Мерси предварително !
Темата беше редактирана от Трифон Стойчев на 10.06.11 18:11.
BCAA са по-важни от глутамина вземи си тези http://www.sciteconline.com/language/en/product.php?ver=1&name=scitec_bcaa_6400 по-довре на хапчета на прах вкусът е непоносим каквото и да правиш. Сега 100 човека ще ти кажат че нищо не може да очакваш от аминото ако нямаш хранителен режим и т.н. за това няма да те подсещам след като нака или иначе ще ти бъде напомнено ;)
Тези които му предлагам са изключение излизат 480 гр за 40 лв. Като за таблетки са най-добрия избор.
11.06.11
13:44
412гр за 44лв, но във всеки случай са доста изгодни, браво на сайтек, ще успеят да задоволят мрънлите дето всичко им е гадно на вкус :)
По принцип не съм капризен за нищо и никога търпя и стискам зъби ама БЦАА неовкусени без съмнение са най-гадното нещо което съм опитвал .
11.06.11
18:39
Не си опитал етил-естер начи :) Между другото, надявам се ги гълташ с вода направо, защото разтворени действително са непосилни са доста хора.